El Club Bàsquet Martorell suma a Saragossa el primer triomf de l’any

591

La cara de la moneda l’han vist els jugadors del primer equip del Club Bàsquet Martorell, que van guanyar dissabte a la pista de l’Almozara (53-61) i han aconseguit la tercera victòria de la temporada. Després d’un primer quart on els aragonesos van guanyar per 16 a 12, el segon quart, amb 20 punts per als de Jordi Pi, va capgirar el resultat advers.

En la segona meitat, els martorellencs van saber patir per endur-se el tercer triomf de la temporada a casa. El retorn d’Eloy Domènech, amb 34 minuts jugats i 16 punts, va ser clau en aquest triomf, en el qual Albert Valle va sumar 19 punts.

Cauen contra el líder

En futbol, el primer equip femení del Club de Futbol Martorell va perdre diumenge (0-10) contra el filial del Levante Las Planas el dia en què el club va estrenar la nova gespa del camp 1 del CE Torrent de Llops.

Les d’Ivan Lorca no van poder fer front al líder, que només ha cedit en una ocasió i que va mostrar molta efectivitat des de molt aviat. En només tres minuts, les de Sant Joan Despí ja havien transformat dos gols i la primera meitat va tancar-se amb el 0 a 7. En la segona part, les visitants van afluixar però van ampliar el seu botí i van sentenciar una nova victòria.

La nota positiva de la jornada va ser el retorn de la jugadora blanc-i-vermella Kitty, que va tornar als terrenys de joc després de més d’un any apartada per una greu lesió al genoll. La martorellenca va disputar 60 minuts.