Biblioteca Francesc Pujols

La Biblioteca Francesc Pujols torna a oferir el servei d’Aula d’Estudis, que suposa una obertura extra en horari nocturn de l’equipament de l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals, 13. Aquest cop, els estudiants podran fer-ne us entre el 9 de gener i el 10 de febrer.

L’Aula d’Estudis serveix per a que els estudiants preparin treballs i exàmens de Batxillerat, proves de la Selectivitat o oposicions, en un ambient tranquil i relaxat. Una iniciativa que es pot dur a terme en els horaris habituals de la Biblioteca i també en l’extensió nocturna.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Francesc Pujols, detalla que “l’equipament romandrà obert de dilluns a diumenge en una amplíssima franja horària, els matins de 10.00 a 14.00h i les tardes de 16.00 i fins a les 23.00h”.

Josefina Canals, tècnica Biblioteca Francesc Pujols

L’Aula d’Estudis de la Biblioteca és una oferta que ajuda els estudiants de totes les edats a disposar d’un espai per concentrar-se millor, amb més silenci, un bon ambient de treball i un entorn climatitzat. Per tota aquesta suma de factors, afegeix Canals, és “ideal per a preparar els exàmens de gener i febrer”.

Josefina Canals, tècnica Biblioteca Francesc Pujols

La Biblioteca acostuma a celebrar dues edicions anuals de l’Aula d’Estudis, coincidint amb els exàmens de gener-febrer i els de finals de curs, al juny. En la darrera edició, celebrada entre el 9 de maig i el 22 de juny , es van comptabilitzar en els horaris extra d’obertura 1.676 estudiants, una xifra que superava els 1.118 estudiants de l’edició de 2020.