El CBF Cerdanyola i la UE Mataró es proclamen campions del 20è Torneig Cadet de Nadal

1142
20è Torneig Cadet de Nadal
20è Torneig Cadet de Nadal

El Torneig Cadet de Nadal que organitza el CB Martorell ha celebrat la seva vintena edició aquest cap de setmana. En la categoria preferent femenina ha guanyat el CBF Cerdanyola i en la masculina la UE Mataró. El CB Martorell ha sigut campió en la categoria promoció femenina, mentre que a la masculina s’ha proclamat guanyador la Joventut Sant Vicenç.

Un total d’11 equips de 10 clubs diferents han participat en el Torneig Cadet de Nadal que s’ha dut a terme al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell. Montse Fonollà, vicepresidenta del CB Martorell, ha explicat que hi ha la voluntat de seguir portant equips en la categoria de preferent per tenir un nivell alt entre els participants. Fonollà destaca que l’afluència de públic ha estat alta durant les dues jornades, tant per gent de Martorell com per aficionats dels clubs convidats.

Montse Fonollà, vicepresidenta del CB Martorell

La final preferent femenina entre els CBF Cerdanyola i el CN Sabadell ha estat molt disputada fins a l’últim minut, quan encara ballava el marcador a favor d’unes i altres. Una falta en contra de les sabadellenques ha permès a les del Cerdanyola encertar dos tirs lliures a 13 segons del desenllaç, amb un resultat final de 71-67. En la final preferent masculina, en canvi, la UE Mataró ha encapçalat el marcador durant tot el partit. La Catalana Occident Manresa ha aguantat la distància durant tot el matx, però al final de l’últim quart la diferència ha arribat a ser de 20 punts, amb un resultat final de 87-71.

L’entrega de premis ha estat a càrrec de Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, Gerard Mimó, regidor d’Esports, i Montse Fonollà. A més a més, dels premis per categories també s’han atorgat distincions als millors jugadors. Mimó ha volgut destacar la perseverança en la feina del CB Martorell per mantenir aquest torneig durant 20 anys.

Gerard Mimó, regidor d'Esports