El CE Sant Nicolau exhibeix un bon bàsquet i s’adjudica el torneig mini del CB La Mercè

1443
24è Torneig CB La Mercè
24è Torneig CB La Mercè

L’equip mini del CE Sant Nicolau s’ha proclamat campió de la 24a edició del torneig minibàsquet que promou el CB La Mercè i que ha tingut lloc aquest matí al Pavelló Esportiu Municipal. El conjunt blau cel ha estat el rival dels sabadellencs, que han guanyat amb comoditat i es converteixen en els nous campions d’una cita obligada des de fa més de dues dècades en el bàsquet martorellenc.

Enguany, la competició s’ha dividit en dos grups de tres equips cadascun. La novetat és que només s’ha comptat amb la branca masculina, en què s’ha inclòs el mini mixte del CB La Mercè. El grup 1 ha estat integrat pel CB Cornellà, el Bàsquet Manresa i el CE Sant Nicolau. Els sabadellencs han guanyat els dos partits i han accedit a la final. Els cornellanencs han sigut segons i els bagencs, tercers. En el grup 2, el CB La Mercè s’ha imposat al CB Martorell i al Bàsquet Castelldefels i també ha assolit la gran final.

El CE Sant Nicolau, un dels equips novetat aquesta edició, ha superat el mini blau cel i ha aconseguit la primera plaça que està a punt d’arribar als 25 anys de celebració. El mini del CB La Mercè, de la seva banda, tornava a la cita després de ser-hi absent la temporada passada, i ha tornat amb força.

Concurs de tir molt disputat

Els participants del torneig han pogut provar sort, també, al concurs de triples que s’ha disputat just abans de la final. Max Jerezano, del Bàsquet Castelldefels, s’ha endut la primera plaça després de desfer el quàdruple empat en la fase prèvia.

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, així com el regidor Lluís Amat i la regidora Elisabeth Plaza (aquesta última s’estrenava en un acte oficial aquesta legislatura) han acompanyat el president del CB La Mercè, Jordi del Amo, en l’entrega de premis.