El concert benèfic d’Amazing Gospel recapta més d’un miler d’euros per a Som Capaços

1966
Concert benèfic Som Capaços

La Fundació Tutelar Som Capaços ha aconseguit aproximadament un miler d’euros gràcies al concert benèfic d’Amazing Gospel que ha organitzat aquest dissabte a la tarda. Els jardins de l’Enrajolada han aplegat més de 160 persones, que han col·laborat amb l’entitat a través de la compra d’entrades, de polseres o de begudes i menjar al servei de bar.

Tal com ha explicat la portaveu de Som Capaços, Sònia Pinedo, s’han venut unes 160 entrades per a l’esdeveniment, el que suposa una recaptació de 960 euros. “A més a més, hem creat la fila 0, que permet que les persones que no poden venir també puguin contribuir”, ha dit Pinedo, que ha assegurat que a través d’aquesta opció s’han recaptat “uns 70 euros”. Així doncs, s’han assolit els 1.000 euros, una xifra a la qual se sumaran els beneficis del servei de bar i la venda de polseres solidàries.

Sònia Pinedo, portaveu de Som Capaços

La portaveu de la fundació s’ha mostrat molt satisfeta amb la rebuda que ha tingut l’acte entre els martorellencs i martorellenques, tot i que reconeix que en un principi la previsió de pluja els va fer patir. En aquest sentit, Pinedo considera que ha estat de gran ajuda que el concert formés part del programa de la Festa del Roser, ja que creu que ha creat curiositat entre la població: “La gent ha volgut esbrinar què som, què volem fer i a què ens dediquem”.

Sònia Pinedo, portaveu de Som Capaços

El ritme d’Amazing Gospel fa vibrar el públic

El públic dels jardins de l’Enrajolada ha gaudit d’un espectacle de primer nivell. El cor esparreguerí Amazing Gospel ha emocionat els presents amb cançons com Hallelujah, però sobretot els ha fet ballar i picar de mans amb temes tan mítics com Oh Happy Day. Amb aquest últim, de fet, han tancat el concert i han aconseguit fer cantar –micròfon en mà– diversos assistents.

Segons el director del cor, Manel Garcia, la col·laboració amb Som Capaços va sorgir per la proximitat de tots dos projectes. “Hi ha integrants del cor que són de Martorell o que coneixen algú del municipi, de manera que aquesta causa els tocava de prop”, ha admès.

Manel Garcia, director d'Amazing Gospel

El concert d’aquest dissabte ha coincidit amb la primera setmana d’assajos del cor, tal com ha explicat el director. Ara, ha assegurat, tenen alguns concerts confirmats i d’altres que s’han d’acabar d’agendar, així que se sent satisfet i amb ganes d’encetar el nou curs.

Manel Garcia, director d'Amazing Gospel

Amb tot, la música d’Amazing Gospel i la solidaritat de Som Capaços han creat una barreja perfecta en un escenari privilegiat. Aquesta ha estat una de les primeres propostes culturals d’una Festa del Roser, que va començar divendres i acabarà el pròxim 6 d’octubre.