El Centre de Formació d’Adults anuncia el calendari de preinscripció pel proper curs

2411

Del 20 al 28 de juny, el Centre de Formació d’Adults (CFA) de Martorell, ubicat el Complex Educatiu Torrent de Llops, obre el període de preinscripció per al curs 2016-17. Del 25 de maig al 16 de juny, el centre realitza sessions informatives prèvies a la matriculació per a les persones interessades a cursar algun dels estudis.

El CFA, depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, oferta dos blocs formatius, segons ha explicat el seu director Pedro Díaz: inicial (català, castellà), instrumental (alfabetització) i cursos d’anglès (nivell 1, 2 o 3), informàtica (nivell inicial, 1 o 2) i GES (ESO, nivell 1 o 2) i grau superior.

Aquest curs han comptat amb “uns 500 alumnes, de 18 fins a 85 anys. Majoritàriament nouvinguts, en l’alfabetització, i persones que per diferents motius necessiten la titulació d’ESO o el grau superior”, ha explicat Díaz.

Les persones interessades a accedir al CFA “han de superar una prova de nivell per comprovar si la persona està capacitada per fer aquests estudis”.

Si alguna persona no pot assistir a la corresponent sessió d’informació i orientació ha de comunicar-ho telefònicament al 93 775 48 34 o a través del correu electrònic cfa-martorell@xtec.cat.