El Centre de Promoció Econòmica de Martorell, a les primeres posicions del programa ‘Mentoring’

443

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell, en col·laboració amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona, impulsen el programa ‘Mentoring‘. És una metodologia d’acompanyament personalitzat en què persones empresàries, directives o professionals, en qualitat de voluntàries, aporten la seva experiència per a analitzar conjuntament els reptes del negoci i ajudar els empresaris a trobar les millors solucions per a la consolidació i creixement del seu negoci.

‘Mentoring’ es canalitza mitjançant reunions online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos, sempre en funció de les necessitats de les persones beneficiàries i atenent a la disponibilitat de les persones voluntàries. El caràcter voluntari dels mentors permet la gratuïtat del servei per als usuaris i les usuàries i la seva escalabilitat.

Per fer un seguiment de totes les relacions de mentoria que es duen a terme, es realitza un ‘Termòmetre Mentoring‘ trimestralment, amb un rànquing on apareixen els indicadors de totes les entitats públiques que hi participen en el projecte.

Segons els resultats del primer trimestre del 2024, un total de 47 empreses s’han començat a beneficiar del programa i s’han iniciat 20 relacions de mentoria que impliquen 50 llocs de treball directes.

L’Ajuntament de Martorell destaca entre els Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) de la província de Barcelona. En aquest sentit, “durant el primer trimestre, se situa en primera posició en la derivació de mentors voluntaris, amb la incorporació de tres mentors nous. D’altra banda, entre els CLSE amb major nombre d’empreses noves i mentors nous, ens situem en segona posició, amb un total de set”, destaca la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Carme Moles.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell segueix promovent activament aquest programa, tot demostrant el seu compromís amb el suport al teixit productiu local i amb el manteniment de l’ocupació. Les persones interessades a participar-hi com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat o trucar al 93 775 31 01.