Teatre i màgia, doble oferta de La Xarxa per a infants i famílies aquest cap de setmana

394
Mag Stigman

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell ha programat dos esdeveniments per als infants i les famílies aquest cap de setmana. Sotabosc és el nom del muntatge músico-teatral que es veurà dissabte a El Progrés. Diumenge, passarà per l’Enrajolada el Mag Stigman, en una activitat que s’engloba dins dels actes del Dia Internacional dels Museus.

Sotabosc és una creació d’Inspira Teatre, companyia creada al 2011 per Esther Westermeyer, músic, actriu i docent, qui s’ha envoltat d’artistes i tècnics per proposar espectacles basats en les arts del ritme i la veu. Es veurà aquest dissabte a El Progrés, en dues sessions: a les 17.00h -amb entrades esgotades-, i a les 18.15h, amb tiquets disponibles i al preu unitari de 5 euros. Es poden adquirir a entrades.martorell.cat o a martorell.fila12.cat.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa, avança que “serà un dels espectacles més màgics de la temporada, per a que els nens i nenes de 0 a 5 anys connectin amb el món natural a partir de la música el teatre i el moviment”. En acabar, les famílies “podran pujar a l’escenari per explorar i jugar amb un bosc meravellós”.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

L’espectacle vol connectar la cultura i la natura del nostre entorn a través de l’escolta i el joc, i al sentiment de pertinença.

Diumenge l’activitat es desplaça fins a l’Enrajolada amb una proposta inclosa en la programació del Dia Internacional dels Museus i amb la participació comunitària de Martorell Educa 360. El Mag Stigman presenta a partir de les 11.00h Més que màgia, “un espectacle visual, entretingut, ple d’efectes màgics i dansa moderna, on els espectadors participaran al màxim. Una combinació que portarà un munt de diversió per a tota la família”, explica Ramírez.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

El Mag Stigman és il·lusionista i s’acompanya a l’escenari de la seva ajudant. Presenta un espectacle visual, entretingut, ple d’efectes màgics i dansa moderna. Els espectadors que vulguin pujar a l’escenari podran participar al màxim en aquest xou.

Stigman, l’únic il·lusionista que fa màgia i balla alhora, farà que la seva companya es quedi flotant en l’aire, realitzarà sorprenents efectes de màgia amb foc, manipularà objectes de la vida quotidiana, presentarà el joc més marrano del món, i entre d’altres, mostrarà sorprenents actes d’escapisme.

Cristina Ramírez comenta que, hores d’ara, hi ha les places esgotades per a veure l’espectacle, però que “és possible que n’hi hagi algunes de disponibles a darrera hora. Estigueu-ne al cas”, recomana.