Promoció Econòmica participa a la Jornada de transferència i conclusions del ‘Portugal Ecosystem Innovation Journey’

1181
Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica. Foto: Generalitat

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner participa a la Jornada de transferència i conclusions del ‘Portugal Ecosystem Innovation Journey‘, que es duu a terme a l’espai Delta-on Startup de Castelldefels. Té com objectiu fer balanç i donar a conèixer a la resta de les entitats de la Xarxa Emprèn les impressions i aprenentatges del seminari que es va fer l’octubre de 2022 a Portugal, per identificar les característiques de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria d’aquest país i contrastar-lo amb el de Catalunya.

La benvinguda de la Jornada ha anat a càrrec d’Anna Miquel, cap de l‘Àrea d’Emprenedoria i Formació de l’Ajuntament de Castelldefels. A continuació, s’ha fet la taula rodona i debat obert ‘Impressions i conclusions de l’ecosistema de Portugal’ a càrrec de diferents participants del seminari. Montse de Riquer de Consultora Sènior-Startups d’Acció ha parlat de ‘L’ecosistema emprenedor català’.

A continuació, la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Carme Moles, ha compartit amb la resta d’entitats de la Xarxa Emprèn, les iniciatives dutes a terme pel Centre de Promoció Econòmica de Martorell arran de l’experiència de Portugal a la presentació ‘Fer xarxa, fer emprenedoria’. Meritxell Carbonell de Creacció qui ha parlat de ‘Promoure projectes amb col·laboració públic-privada’, i Santiago Amaro de l’Ajuntament de Castelldefels qui ha presentat la iniciativa ‘Delta Start On‘, que té com a missió fomentar les activitats de transferència tecnològica entre el teixit empresarial i els diferents agents d’innovació.

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell va ser un dels seleccionats de tota la Xarxa Catalunya Emprèn, formada per més de 100 entitats que ofereixen serveis d’assessorament i preincubació a emprenedors de tot el territori català, per participar al seminari ‘Portugal Ecosystem Innovation Journey‘. La tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles, va viatjar a Portugal per participar del seminari i conèixer de primera mà els fonaments de l’ecosistema d’startups portugueses.