El Centre de Promoció Econòmica posa en marxa la seva activitat formativa

1219
Molí Empresa
Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica reprèn aquest mes de setembre la seva programació d’accions formatives previstes per al 2017, adreçades a empreses, emprenedors i persones en situació d’atur. Aquesta setmana s’ha iniciat la formació adreçada a participants del programa ‘Recicla’t +45’ amb el taller ‘Word Nivell II’ amb l’objectiu de millorar les competències dels alumnes.

Els participants en aquest programa, d’orientació i inserció laboral per a majors de 45 anys, també tenen l’oportunitat de participar en el taller ‘Alfabetització digital: Comencem a fer servir l’ordinador’ el 5 de setembre, el taller ‘Recerca de feina a les Xarxes Socials. Comencem per Twitter’ el 14 de setembre, el taller ‘Excel Bàsic’ el 21 de setembre i finalment el taller de ‘Word Avançat’ programat pel 28 de setembre. Tots els tallers són en horari de 10.00 a 13.00h.

Aquest mes també continua el Certificat de professionalitat ‘Gestió administrativa i financera del comerç internacional’, darrer curs de Formació Ocupacional impartit al Centre de Promoció Econòmica, que finalitza a mitjans de mes amb la realització del mòdul de 40 hores de pràctiques en empreses col·laboradores.

Les participants del projecte ‘Ocupa’t Dones’ també començaran el 12 de setembre una de les accions formatives emmarcades en aquest programa, el curs CP ‘Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals’, que finalitza al desembre amb el mòdul de pràctiques. Aquest curs té una durada de 250 hores dividides en 5 mòduls formatius corresponents al certificat de professionalitat (4 mòduls de formació teòrica de 150 hores i un mòdul de pràctiques professionals no laborals de 80 hores) i finalment una formació complementària de 20 hores.

El principal objectiu d’aquest curs és formar l’alumne en les tasques de neteja i manteniment de superfícies i mobiliari en edificis i locals, facilitant la seva reincorporació al mercat laboral. Durant la formació les participants coneixeran les tècniques, els estris, productes i les màquines per garantir la higienització, conservació i manteniment de les instal·lacions a treballar, sota la supervisió del professional competent, i assoliran els coneixements per complir la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut.

Jornada de ‘Networking’

El dia 19 de setembre, de 10.00 a 13.00h, els emprenedors i empreses tindran l’oportunitat d’assistir a la jornada ‘NetworKing Express Pro’ , sessió pràctica sobre dinàmiques per fer contactes empresarials i potenciar les habilitats comunicatives a través de la metodologia ‘Learning by doing’ de la mà d’Antoni Porras, soci director d’APSNetworking Consultoria Estratègica & Social Media. El principal objectiu d’aquestes dinàmiques és millorar les relacions professionals de les empreses i emprenedors a través de l’ampliació de la xarxa de contactes per tal d’augmentar les possibilitats de negoci entre les mateixes empreses del territori.

Aquest mes hi ha programades a Martorell dues formacions més adreçades a emprenedors i empreses, ‘Exprimeix Facebook i WhatsApp al teu negoci’ els dies 26, 28 de setembre i 3 d’octubre, per tal de donar conèixer l’aplicació d’aquestes dues xarxes socials en els negocis, i ‘Innova en el model de negoci’ els dies 29 de setembre i 6 d’octubre de 2017, taller a càrrec de Jordi Puigdellívol per ajudar les PIMEs a innovar en el seu model de negoci amb noves metodologies per anar un pas més enllà. Els interessats encara poden realitzar la seva inscripció a les formacions a través de la web de Promoció Econòmica www.moliempresa.cat.

Paral·lelament, els diferents serveis del Centre de Promoció Econòmica també reprenen tota la seva activitat, el servei d’atenció a l’emprenedoria continua el dimecres dia 6 de setembre amb les seves sessions informatives quinzenals adreçades a nous emprenedors mentre que el Club de la Feina torna a estar disponible als usuaris de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h i setmanalment amb les sessions d’acollida de demandants d’ocupació els dijous a les 10.30h.

Inscripció Formació empreses i emprenedors

Inscripció CP ‘Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals’