Diumenge per triar i remenar a Les Bòbiles amb el Forastock de les botigues de Nou Martorell

1336

Aquest diumenge, els botiguers associats a Nou Martorell i el públic en general se citen a la rambla de Les Bòbiles. Des de les 10.00 i fins les 20.00h, cinquanta carpes es desplegaran al llarg d’aquesta via amb productes de roba, calçat, complements, alimentació, salut, bellesa i altres serveis. El denominador comú seran els preus molt rebaixats, que coincideixen amb el final de temporada d’estiu.

Aquest és el segon Forastock de l’associació Nou Martorell en aquest any, ja que també n’organitza un al mes de març per acabar amb els estocs de l’hivern. Toni Cruz, vicepresident de l’entitat, explica que és “una bona oportunitat per trobar gangues en el món de la roba, el calçat i els complements”, però també en sectors que no depenen tant de la temporalitat, com ara “l’alimentació, l’automoció, la salut, la bellesa i altres serveis, i que també atreuen el visitant amb preus rebaixats”.

Toni Cruz, vice president de l'associació Nou Martorell

Per acabar d’engrescar els martorellencs a passar-se per la fira, el Forastock inclourà animació infantil, foodtracks i un bar que oferirà entrepans i begudes refrescants. Els comerciants, per la seva banda, tenen una doble motivació per ser-hi: treure’s estocs de sobre i donar-se a conèixer”, comenta Cruz.

Toni Cruz, vice president de l'associació Nou Martorell

La cita serà diumenge 3 de setembre, de 10.00 a 20.00h de manera ininterrompuda.

Forastock
Forastock