El Centre Reempresa programa una formació d’emprenedoria per a persones a l’atur

325

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Centre Reempresa de Catalunya, organitzaran el 28 de maig, a les 12.00h, la jornada ‘Surt de l’atur comprant una empresa’. Es tracta d’una formació virtual, exclusiva per a persones que es troben en situació d’atur, per donar a conèixer l’opció de l’emprenedoria. S’ajudarà als participants a identificar les seves pròpies habilitats emprenedores i s’explicarà quins recursos tenen al seu abast per poder comprar una empresa.

Actualment, el Centre Reempresa de Catalunya és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de tota Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament per a fer-la créixer (sense haver de passar per la fase prèvia de creació). La iniciativa d’aquest centre ve donada per la patronal Cecot i la fundació Autoocupació.

La sessió és gratuïta i us podeu inscriure a través del següent formulari. Per a més informació contacteu al telèfon 93 775 31 01 o per correu electrònic moliempresa@martorell.cat.

Enllaç de connexió a la sessió