AC Spezia
AC Spezia

El jugador martorellenc Salva Ferrer (1998) ha aconseguit certificar la permanència de l’AC Spezia a la Sèrie A, la màxima categoria italiana, per a una temporada més. A una jornada per finalitzar la lliga regular, el conjunt de Vincenzo Italiano va golejar el Torino (4-1) el passat cap de setmana i ja sap que serà de Sèrie A el curs 2021-2022. Ferrer va disputar els primers minuts de la lliga en la jornada inaugural, davant el Sassuolo, i malgrat haver patit una lesió a principis del 2021, va tornar a temps per impulsar l’equip a lluitar per la permanència.

Durant la temporada, el defensa martorellenc ha estat titular catorze vegades, mentre que ha format part de 29 convocatòries. Les lesions l’han deixat fora de sis jornades però en les dues últimes setmanes de lliga ha disputat els 90 minuts davant l’UC Sampdoria i el Torino, quan l’equip es jugava assegurar-se la salvació.

Fent història arreu

Després d’ascendir a la Sèrie A i mantenir-se, almenys, dues temporades a la categoria, l’Spezia ha escrit un nou capítol en la seva història com a club. Ferrer en forma part i el seu idil·li, segons el contracte amb què compta, s’allargarà dues temporades més a Itàlia. En declaracions a Ràdio Martorell, el martorellenc afirma que “és un orgull callar totes les persones incrèdules i demostrar el nostre bon joc també a la Sèrie A”.

L’equip de l’Spezia va aterrar aquesta temporada a la Sèrie A després de guanyar el Frosinone en l’última eliminatòria del playoff d’ascens. Amb Vincenzo Italiano al capdavant, i a manca de disputar-se l’última jornada de la lliga regular, l’equip té sis punts més que el Benevento, l’últim equip que podria descendir.

En els eu balanç global, Ferrer creu que “ha estat un any molt bo, ningú esperava que ens poguéssim salvar, i quan se’ns podia complicar la temporada hem aconseguit un empat i una victòria que ens ha permès segellar la permanència”.

Ferrer ha de jugar encara l’última jornada contra la Roma, prevista per al proper diumenge 23 de maig (20.45h), però ja ha tingut temps per fer un cop d’ull al seu any: “estic molt content amb la meva temporada, i tot i la lesió, he tingut bones sensacions”.