Obertes les inscripcions a les activitats d’estiu de futbol sala i natació del Patronat

691
Campus Sala5 Martorell

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) ha obert aquest dilluns 17 de maig la inscripció a dues activitats esportives d’estiu per a infants. Són el Campus d’estiu de l’Escola de Futbol Sala Martorell i els Cursets intensius de natació. En ambdós casos, es faran entre el 28 de juny i el 30 de juliol en equipaments municipals.

Les inscripcions ja són obertes i es poden fer en línia al web del PMSAPM, en aquest enllaç. Presencialment es formalitzaran a les Oficines d’Atenció al Ciutadà del Complex Integral Salut i Esport (CIES) del carrer de Gelida s/n; a les Oficines del Patronat (plaça de la Vila, 27); al Complex Esportiu La Vila (carrer dels Mestres Gomila i Reniu, 1) i al Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas, 11). Per més informació, correu electrònic activitatsestiu@martorell.cat

El Campus d’estiu de futbol sala s’adreça a infants nascuts entre el 2015 i el 2006, que es reagruparan segons l’edat -prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet-. Seran sessions diàries matinals de 09.00h a 13.00h, amb una primera part tècnica, seguida d’un descans, esmorzar i part més lúdica. A més, hi haurà un dia setmanal de piscina. Ho comenta el tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Gerard Franch.

Gerard Franch, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

El Campus reforçarà el desenvolupament de la força, velocitat, resistència o flexibilitat; l’orientació i l’equilibri; les habilitats motores i esportives; la sociabilitat i la incorporació de la pràctica de l’activitat física i esportiva com a hàbit quotidià i l’ús actiu del temps lliure.

Les famílies dels cursetistes disposaran, opcionalment, d’un servei d’acollida -de 08.00 a 09.00h-, i un altre de menjador de 13.00 a 15.00h. El El 15 de juny (18.00h), el PMSAPM convocarà una sessió informativa al Pavelló de Can Cases.

Quant als Cursets intensius de natació al Complex Esportiu La Vila, també es desplegaran durant 5 setmanes, tot i que les famílies podran contractar-ne 4 si volen, en els torns del 28 de juny al 23 de juliol, i del 5 al 30 de juliol.

Son per a nens i nenes des dels 3 anys, que no saben nedar o amb un nivell de natació inicial, per a adquirir el domini mínim en el medi aquàtic, la flotabilitat i la capacitat per desplaçar-se sense dificultats ni perjudici a la seva salut. Aprendran a perdre la por, iniciar la respiració, la immersió, els desplaçaments, la flotació, els salts i els equilibris.

Gerard Franch, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Hi haurà quatre sessions per setmana -de dilluns a dijous-, amb horari d’inici a les 15:45h i de finalització cap a les 17:15h.