El CET Can Cases seguirà fent la jardineria de la Residència i l’Hospital Sant Joan de Déu

1033

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i els apoderats de la Fundació Residència Sant Joan de Déu de Martorell i la Fundació Hospital Sant Joan de Déu, Carles Garcia i Manuel Álvarez, han signat aquest dimecres un conveni perquè els membres del Centre Especial de Treball (CET) de Can Cases continuïn encarregant-se de la jardineria dels exteriors de la Residència i l’Hospital Sant Joan de Déu. El conveni reconeix la bona feina feta fins ara i amplia la relació laboral tot l’any 2017.

El CET Can Cases és un servei dependent del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) que té per missió ocupar persones amb discapacitat intel·lectual en un marc de treball professional, productiu, competitiu i remunerat. Un dels àmbits laborals del CET Can Cases és la jardineria, que inclou el manteniment d’espais amb jardí, àrees de servei i de lleure.

L’alcalde Fonollosa ha destacat la “tasca impecable que duen a terme els treballadors del CET Can Cases”, un reconeixement al qual s’han sumat tant Garcia com Álvarez. Entre els membres del Centre Ocupacional de Can Serra i els de Centre Especial de Treball Can Cases cultiven les prop de 85.000 flors anuals que guarneixen carrers i places del municipi.

Aquesta bona feina s’ha vist reconeguda públicament amb l’obtenció, el passat 2016, de tres Flors d’Honor, atorgades per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i el projecte Viles Florides.

Viles Florides és una iniciativa que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental, entenent que l’ornamentació propicia espais agradables i millora la qualitat de vida dels veïns i fomenta actituds sostenibles.

A Catalunya hi ha un total de 89 municipis distingits com a Viles Florides, entre ells, Martorell.