El CF Martorell empata al camp del Reddis i tornarà a jugar a la Primera Catalana

620
Imatge: @ReusFCR

No ha pogut ser. El repte del CF Martorell a la darrera jornada era gran, però el conjunt ja havia demostrat de sobres que podia amb qualsevol cosa. Els de Javi Gómez van empatar 1-1 al camp del Reddis i van finalitzar a la vuitena posició d’aquest grup 3 de la Primera Catalana. Per tant, no pujaran a la Superlliga Catalana.

Va ser un partit molt intens perquè tot i que el Reddis ja tenia la lliga assegurada, volien millorar després de la seva derrota al camp del Catllar per 2-0. Després d’uns primers minuts sense gols, la represa va ser el moment de la bogeria: Pol Benito va avançar als locals al 55’, però Victor García ho va igualar tot 6 minuts després. Tot i les ocasions dels martorellencs, no van aconseguir un altre gol i el resultat va acabar sent desolador: la victòria del Santfeliuenc els deixava, a més, al vuitè lloc. Gómez creu que “no li pot demanar més a aquest equip”.

Javi Gómez, tècnic del CF Martorell

El femení goleja i torna a creure en la salvació

El CF Martorell femení, per la seva part, va assolir el triomf més important de la temporada. En un gran dia ofensivament, la zona on més necessitaven millorar les martorellenques, les locals van golejar 5-0 al Mirasol-Baco. Cal recordar que les de Sant Cugat ara mateix segueixen fora dels llocs de descens. El doblet de Magnolia i els gols de Núria Bonastre, Marta Valeriano i Jasmina Alarcón deixen a les d’Iván Lorca a tres punts de la salvació. El tècnic es mostrava “molt content” amb el triomf tot i que quedar-se a la Primera Divisió serà molt complicat.

Iván Lorca, entrenador del CF Martorell femení

El CH Martorell perd a Canovelles i s’apropa al descens

Derrota duríssima pel CH Martorell a Canovelles per 25-23 . Els de Christian Stahringer sabien que només valia el triomf per seguir controlant el seu destí. No va ser així. Ni els set gols d’Enric Utiel, ni l’avantatge que van tenir durant la gran majoria del duel, van ser suficients per sumar. L’equip es troba a la penúltima posició, amb 9 punts, al grup A de Permanència. El CH Martorell necessita guanyar a la darrera jornada al Sant Esteve B i esperar que el Mataró B guanyi a Les Franqueses per salvar la categoria. Stahringer assegurava que “la primera part va ser molt bona però la segona va ser molt dolenta”.

Christian Stahringer, entrenador del CH Martorell

El Unió Futbol Sala Martorell femení acaba la temporada sense perdre.

El sènior femení del Unió Futbol Sala Martorell acaba amb una altre alegria: van guanyar 2-3 a Olesa i acaben la temporada amb 22 victòries i només 2 empats. La derrota, tot i això, va estar a tocar perquè les amfitriones es van col·locar 2-0. El doblet d’Andrea Casanovas i el gol final de Maria Tarragó confirmaven la remuntada del conjunt de Quim Peña. L’entrenador assegurava que ara és hora de “preparar-se per la propera temporada”.

Quim Peña, tècnic del Unió Futbol Sala Martorell

D’altra banda, el passat dissabte va tenir lloc al Pavelló Municipal la final juvenil masculina de futbol sala entre el Futsal Inlingua Mataró FS i el FC Barcelona. Van guanyar els barcelonins amb un contundent 1-5, en una tarda preciosa de futbol sala. De fet, la manera d’animar d’ambdues aficions va recordar als dies de goig al Pavelló Municipal.

Sense sort al vòlei

En vòlei, males noticies pels dos equips. El masculí no va poder amb el Vikings Vòlei Prat Blau: van perdre 3-1. Ara mateix es troben a la segona posició del grup A de permanència a la segona divisió sènior masculina.

El femení va caure 3-0 contra el Frederic Mistral Blau. Les martorellenques segueixen a la darrera posició del grup A de promoció de la tercera divisió sènior femenina.