El CF Martorell encetarà el curs a domicili amb un sistema de competició inèdit

806
CF Martorell (Marta Gila)
CF Martorell (Marta Gila)

El primer equip del Club de Futbol Martorell ja coneix com començarà la temporada 2020-2021 a Primera Catalana. Després de planificar la pretemporada, ha posat fil a l’agulla per preparar l’estrena a la nova campanya, que arrencarà el 4 d’octubre i que l’emparella amb nou conjunts més. Els blanc-i-vermells han quedat enquadrats al sotsgrup B del grup 2 de Primera Catalana, amb una sistema de competició inèdit arran de la crisi provocada per la COVID-19.

Els d’Albert Nualart s’estrenaran a domicili al camp del FC Martinenc el diumenge 4 d’octubre, i hauran d’esperar una setmana per fer-ho a casa, en aquest cas davant el CFJ Mollerussa. Els blanc-i-vermells tindran com a rivals, també, l’Atlètic Sant Just, el CE Atlètic Lleida, el CF Borges Blanques, la UE Tàrrega, el Can Vidalet, el Mollerussa i el CF Solsona.

Sobre els rivals, l’entrenador Albert Nualart diu que “és un grup que ens agrada. Inclou equips de Lleida, un futbol bastant agradable. Però serà molt exigent, amb equips molt potents i amb pressupostos que ens superen per bastant. Això sumat, a més, al nou format de competició, que fa que en una volta has d’acabar entre els quatre primers per evitar la fase de descens. Serà una brutalitat”.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Enguany, la lliga tindrà dues fases: per una banda, des del 4 d’octubre fins el 14 de febrer. En aquesta fase, els quatre millors de cada grup (en total, hi haurà 4 sotsgrups, 2 per al grup A i 2 per al grup B) es classificaran per a perseguir l’ascens. La resta de conjunts s’enquadraran en grups més grans i lluitaran per evitar el descens, ja en la segona fase.

El tècnic blanc-i-vermell creu que, d’entrada, “serà una competició que els obligarà a oferir un molt bon nivell. És un grup difícil”.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Els martorellencs començaran a entrenar a partir del 10 d’agost i el primer partit de pretemporada serà el 2 d’agost, al Complex Esportiu Torrent de Llops.