El CF Martorell esgarrapa un punt molt valuós de cara al desenllaç de la lliga

962

El primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar al camp de la UE Valls (1-1) i  suposa un punt d’oxigen per als de Javi Cuesta tot just abans de l’aturada per Setmana Santa. Tot i que perd una posició a la taula, guanya un punt respecte els llocs de descens, que ara estan a cinc punts, i segueix sumant rèdits de cara a les sis últimes jornades de lliga.

Ahir, el partit va començar igualat i amb oportunitats per a ambdós conjunts, però el gol del blanc-i-vermell Ross Willox va desencallar el partit. En una jugada que va dirigir Marc Carbonell des de la banda esquerra, va recollir una centrada dins l’àrea i va rematar a plaer. Qui va replicar va ser el local Joan Domingo, que després d’intentar-ho en una ocasió anterior va tenir fortuna en la segona, marcant abans del descans.

En la represa, els de Cuesta van tancar molt bé els espais en defensa. Domingo va poder forçar la remuntada aprofitant una desconnexió en defensa dels blanc-i-vermells però va enviar la pilota fora. La resposta va arribar des d’un bon nivell defensiu i a través d’un Toni Domínguez que va estar molt seriós sota pals. La resistència martorellenca va permetre arribar als instants finals amb el marcador empatat.

L’entrenador martorellenc Javi Cuesta va lloar la feina de l’equip i va celebrar que mostressin una cara competitiva i sòlida, “hem competit bé i hem estat agressius i intensos”.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

En clau femenina, triomf del primer equip blanc-i-vermell contra el CE Sallent (2-1). Les de Víctor Marco van rebre a casa un rival directe a la classificació i no van fallar per obrir forat amb les bagenques a la taula.

A un pas de l’ascens

En waterpolo, victòria de l’absolut masculí del CN Martorell contra el CN Tàrraco (21-7), que suposa dos punts més i un pas definitiu cap a l’ascens a Segona Divisió. Els de David Torilo no van tenir problemes per desfer-se dels tarragonins, que són quarts per la cua.

L’entrenador martorellenc ha reconegut que van ser fidels al seu estil durant tot el partit: “vam dominar en totes els facetes del joc”.

David Torilo, entrenador CN Martorell

Els martorellencs són ara segons, amb un balanç d’11 victòries, dos empats i tres derrotes. Si guanyen el proper partit contra el CN Poble Nou s’asseguraran l’ascens a Segona Divisió.

Punxen contra el líder

En futbol sala, derrota del primer equip del Sala5 Martorell contra el Futsal Mataró (2-3), que s’allunya del primer lloc a set punts i cau al tercer lloc. Els de Víctor González van protagonitzar una primera meitat amb dubtes, incòmodes i concedint terreny en defensa. L’equip de Sito Rivera va aprofitar-ho per avançar-se en el marcador.

Alejandro Medina va fer-ho a la sortida d’un còrner quan passaven tres minuts però a l’equador del primer temps, el perill dels visitants va rebaixar la seva intensitat. Els de González van plantejar més problemes als visitants però l’expulsió de Fouad per una targeta vermella directa a menys de quatre minuts per al descans va ser determinant. Antonio va fer el 0 a 2 en superioritat i va tancar el primer temps.

En la represa, els vermells van canviar la versió que havien ofert fins al moment i la combinació entre Marc Mármol, Oussama i Pablo Robert va donar bons resultats, amb triangulacions molt perilloses. I el premi va arribar aviat, primer en un gol de Pavel Pérez, que va recollir el refús d’un xut de Pablo Robert. I després, Marc Mármol va culminar una jugada trenada amb Pavel i Oussama. Tot a 4 minuts per al final. L’expulsió per doble targeta groga d’Oussama va condicionar el desenllaç, i és que en superioritat Pol Tolrà va fer el 2 a 3 definitiu que va dictar sentència al pavelló Esportiu Municipal.

L’entrenador Víctor González va reconèixer que van pagar cares les expulsions, “dues defenses i dues expulsions que ens condicionen, hem rebut gol en les dues ocasions” tot i que va admetre que la segona va ser molt rigorosa.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Amb aquesta derrota, els vermells baixen a la tercera plaça, a set punts del líder, i a un de l’Industrias Santa Coloma, que és segon. Demà, jugaran el partit corresponent a la sisena ronda de la Copa Catalunya, contra el Manresa, al Pavelló El Pujolet (21.00h).

En handbol, el primer equip masculí del Club Handbol Martorell va caure en l’estrena a la fase d’ascens a Lliga Catalana davant l’handbol Esplugues (25-32). En un partit físicament exigent, no van aparèixer a temps per igualar el marcador i tot i que van poder escurçar distàncies, no van tenir fortuna.

L’entrenador Christian Stahringer ha admès que van anar de menys a més, “en els egon temps vam millorar però teníem una renda de deu gols en contra”, però es queda amb la imatge del segon temps.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

El primer equip femení, de la seva banda, ha tancat amb victòria contra l’Handbol Cardedeu per 33 a 28 en l’última jornada de la fase de permanència.