El CF Martorell guanya a casa i tanca la primera volta a la cinquena plaça

958

El primer equip del Club de Futbol Martorell va guanyar ahir el CF Solsona (2-1) en el l’última jornada de la primera volta i s’ha consolidat a la cinquena plaça amb 22 punts i sis triomfs. Els de Javi Cuesta son a només tres punts del quart lloc i acumulen un mes consecutiu sense perdre a casa.

En el partit d’ahir al migdia, el primer temps va viure interrupcions constants, però tots dos equips van tenir oportunitats d’estrenar el marcador. Toni Domínguez va salvar els mobles en fins a dues ocasions, mentre que David Olid va enviar dues faltes a la barrera i al travesser. Abans del descans, Bernat Sansano podia haver convertit un gol olímpic que va evitar el porter solsoní i dos minuts més tard, Pol Francitorra va aprofitar un mal refús per fer l’1 a 0. En una jugada amb dubtes i queixes per un possible fora de joc, el conjunt visitant va protestar i Xavier Ratera va ser expulsat per una targeta vermella directa.

En la represa, el visitant Alsina va castigar la manca d’entesa entre Toni Domínguez i la defensa i va empatar el marcador, però els martorellencs no van donar-se per vençuts. Eric Arévalo ho va intentar de cap recollint una passada profunda de David Olid i després, Francitorra va poder fer el segon. A quinze minuts per al 90, Francitorra va tornar a veure porteria des d’una rematada al segon pal. Els martorellencs es van fer forts en defensa en el desenllaç del partit i van assegurar-se la sisena victòria del curs.

Segons el tècnic blanc-i-vermell, Javi Cuesta, la feina col·lectiva els ha dut a signar una bona primera volta i creu que estan oferint una imatge molt bona. “Som molt a prop de l’objectiu i tenim moments de bon futbol, toca seguir treballant”, va apuntar.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Aquesta victòria deixa els de Javi Cuesta en la cinquena plaça, amb 22 punts i un balanç de sis victòries, quatre empats i quatre derrotes.

En clau femenina, derrota del primer equip blanc-i-vermell al camp del CD Ribes (7-0). Les de Víctor Marco no van poder encadenar tres jornades sense perdre i es mantenen penúltimes, a un punt del tercer lloc per la cua.

Doble triomf en waterpolo

En aquesta jornada, els dos absoluts del CN Martorell han aconseguit sumar de dos en dos. A casa, el femení de Rafa López va imposar-se al GEIEG (10-6) en un partit en què va estar sempre per davant en el marcador. Les de Rafa López no van deixar que els gironines s’apropessin i van assegurar-se els dos punts a casa.

Per al tècnic martorellenc, van treballar per imposar la seva defensa: “hem tingut moltes errades puntuals en defensa però hem sabut reaccionar, ha estat un partit molt complet”.

Rafa López, entrenador CN Martorell

Amb aquest resultat, les martorellenques sumen 11 punts i la setmana que ve s’enfrontaran al CN Montjuïc, un rival directe a la taula.  En clau masculina, triomf contundent dels de David Torilo a la piscina del CW Sant Adrià (4-18). Els martorellencs no van donar opcions als adrianencs i van oferir el seu millor repertori en atac. Després d’aquest cap de setmana, estrenaran el mes de febrer contra un CW Anglès que és setè a la classificació.

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell a la pista de l’Almozara (71-52). Els de Jordi Pi segueixen sent febles a domicili, i és que només han guanyat en una ocasió lluny de casa, a Badalona. Els blaus no van poder allargar l’inici amb victòria del 2022 i amb aquesta derrota es queden a la sisena plaça, amb un balanç de cinc victòries i vuit derrotes. La setmana vinent rebran el líder, el CB L’Hospitalet.

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va perdre a la pista del Manresa (5-3) en un partit on els locals van protagonitzar una segona meitat amb més sang freda per sumar. Els de Víctor González van marxar al descans per darrere en el marcador i tot i que van donar-hi la volta, els del Bages van tenir més encert i es van endur els tres punts. Amb aquesta derrota, els vermells baixen al tercer lloc, amb 35 punts, i se situen a dos del segon. La derrota del líder, el Futsal Mataró, ajusta encara més la part alta, i fa que l’Industrias Santa Coloma se situï segon.

En handbol, derrota del primer equip masculí del Club Handbol Martorell contra l’Handbol Sant Llorenç (34-30), un rival directe a la taula. Els de Christian Stahringer baixen al quart lloc i empaten a 14 punts amb l’Handbol Ègara, el tercer classificat.