Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret reben un càlid homenatge al Torrent de Llops

1716
Homenatge Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret
Homenatge Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret

El CF Martorell ha homenatjat aquest migdia els jugadors Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret i els ha obsequiat amb la nova samarreta del club en reconeixement al seu passat com a blanc-i-vermells, abans d’assolir l’elit del futbol internacional. Els dos primers, actuals jugadors dels primers equips del FC Barcelona i l’Spezia AC, ja saben què és militar a les competicions del futbol estatal, mentre que Martret, actual jugadora del juvenil del FC Barcelona, també ha debutat amb el filial. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, així com la resta d’equip de govern i la junta directiva del CF Martorell, encapçalada pel president Rafa Garcia, han tingut un obsequi per a tots tres en els instants previs al partit del primer equip blanc-i-vermell.

Garcia, Ferrer i Martret han desfilat acompanyats pels capitans Xavi Marco i Enric Soriano, que els han acompanyat fins al cercle central del camp 1 del CE Torrent de Llops, on han estat ovacionats per la graderia que avui s’hi ha desplaçat per veure les tres joves promeses a Martorell. Garcia i Ferrer han aprofitat l’aturada de les lligues per seleccions per no perdre’s l’esdeveniment, mentre que Martret, d’edat encara juvenil, també hi ha estat present, combinant-ho amb els seus compromisos de lliga.

El CF Martorell ha descobert la nova equipació que els jugadors del club vestiran a partir de la propera temporada i ha regalat a cadascun dels homenatjats un exemplar amb el seu nom i el número que actualment llueixen als seus respectius equips. Tots tres han estat espectadors de luxe en la victòria que el primer equip blanc-i-vermell ha protagonitzat contra el CF Solsona (2-1).

Un passat blanc-i-vermell que els uneix

La més jove, Laia Martret, ha recordat els seus inicis i ha admès que va ser un aprenentatge que té molt present: “és tot un honor, i mai has d’oblidar d’on has sortit, jo a Martorell vaig aprendre molt”.

Laia Martret, jugadora FC Barcelona

Eric Garcia, que l’estiu passat va tornar al FC Barcelona després de passar per Manchester i formar-se a les files blaugranes i martorellenques, ha confesat que avui ha estat un dia “molt especial” i que “és un orgull per a tot el poble”.

Eric Garcia, jugador FC Barcelona

Salva Ferrer ha viatjat des d’Itàlia per prendre part en aquest homenatge, que ha posat els tres joves futbolistes com un exemple de la feina ben feta. “Entrar avui homenatjat em fa molt content per poder viure-ho” ha apuntat el jugador de l’Spezia AC.

Salva Ferrer, jugador Spezia AC

El club també ha tingut un obsequi per a l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, en forma de samarreta amb els seus noms i números. En el partit d’aquest migdia, a més, el CF Martorell ha sortejat una samarreta signada per Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret entre els assistents.