El CF Martorell guanya el Dinàmic Batlló a casa i s’enfila cap a la permanència

1495

La victòria del primer equip del Club de Futbol Martorell contra el Dinàmic Batlló al CE Torrent de Llops (3-1) deixa els de Pablo Becerril en la cinquena posició per la cua. Fora dels llocs de descens directe, els martorellencs sumen 33 punts.

Ahir, Abde va avançar els blanc-i-vermells al minut 3, en una combinació amb Eric Arévalo. Tot i tenir a tocar el segon en més d’una ocasió, el Martorell va marxar al descans amb l’1-0 al marcador. A la represa, el Martorell tornaria a tenir opcions de fer el segon gol, però sense encert, va veure com el Dinàmic Batlló empatava. Al minut 62, Marcos posava l’1 a 1. La reacció local arribava a través de Xavi Marco i Albert Serrats, que entraven a la segona meitat. Marco es desfaria del porter barceloní i posava el 2 a 1. Arran de dues expulsions, el Dinàmic Batlló es quedava amb 9 jugadors i perdia consistència. En aquest moment, Jordi Marés aprofitava la desconnexió dels visitants per fer el 3 a 1 i sentenciar el partit.

El filial blanc-i-vermell, de la seva banda, va perdre per 2 a1  al camp del Molins de Rei, el líder del grup 8 de Tercera Catalana. Els d’Àlex Guixà van empatar a 1 després del gol local, però un gol a les acaballes del partit va fer que la victòria es quedés a Molins de rei. Els martorellencs ocupen la tercera plaça per la cua, amb 24 punts.

Derrotes perilloses

El Sala5 Martorell i el Club Handbol Martorell van sumar dues derrotes que els mantenen en la zona de perill. Els primers van caure per 5 a 1 a Cerdanyola i es queden tercers per la cua, una plaça que els faria descendir.

El primer equip del Club Handbol Martorell, de la seva banda, va caure per 40 a 23 a la pista de l’UE Sarrià. La derrota del Joventut Handbol La Llagosta i la victòria del Gavà els enfonsa en el descens a manca de només una jornada per cloure la lliga regular.

En bàsquet, el primer equip del club Bàsquet Martorell va perdre davant el Made In Menorca (85-81) però es manté en la primera posició abans de la última jornada de la lliga regular. Els d’Adrià Alonso jugaran a casa contra El Olivar aquest diumenge el darrer partit. En cas de guanyar, seran campions de la fase regular. El filial blau va guanyar per 69 a 74 al Bàsquet SAMA Vilanova i segueix en la primera posició, buscant l’ascens a Segona. El primer equip femení, de la seva banda, va caure per 80 a 34 a la pista del Pallejà.

En waterpolo, els absoluts del club Natació Martorell han començat aquest cap de setmana la segona fase de competició. El masculí va perdre contra el CN L’Hospitalet (5-11) i el femení va superar el GEIEG (1-21).

En rugby, l’absolut masculí del Rugby Club Martorell ha posat punt i final a la temporada amb una derrota contra l’Enginyers (34-21).