El CF Martorell s’enfronta diumenge a la Joventut Ribetana i el filial visita l’Olesa

1285

El primer equip del Club de Futbol Martorell juga aquest diumenge (16.30h) contra la Joventut Ribetana, el setè classificat del grup 12 de la Tercera Catalana. L’equip d’Íñigo Irisarri, quart classificat, suma 34 punts i empata amb el Cubelles i el Montserrat Igualada, el tercer i el segon classificat, respectivament. El Calaf lidera el grup 12 amb 35 punts.

El filial de l’entitat viurà diumenge un interessant derbi al camp de l’Olesa, es martorellencs, onzens, buscaran una victòria a domicili, després d’un empat i una derrota lluny de Martorell (17.00h).

El Club Bàsquet Martorell visita diumenge (20.30h) la pista de l’Aracena Collblanc, el segon classificat del sots grup B del grup C de la lliga EBA. L’equip entrenat per Xavi Garcia se situa setè a la taula, amb un balanç de 5-7, i no podrà comptar amb el seu capità, Mario Fuentes.

En handbol, el primer equip del Club handbol Martorell rep el Sant Just demà dissabte, a les 19.00h. Els martorellencs van tancar el 2015 amb una derrota contra el Polinyà i un empat contra el Santpedor, el que els deixa en tercera posició, a tres punts del líder, el Cerdanyola.

En rugby, estrena del conjunt absolut masculí del Rugby Club Martorell a la Primera Catalana, després de l’ascens assolit a la primera fase de la competició. Els martorellencs visiten diumenge (12.30h) el Gòtics “B”, al camp de la Foixarda.

Descans pel primer equip del Sala 5 Martorell, que jugarà el partit corresponent a aquesta jornada el proper dijous 28 de gener, a les 21.30h hores, contra el Manresa Club FS.