El CF Martorell torna a guanyar al Torrent de Llops i suma la segona victòria consecutiva

476

Ahir diumenge el primer equip masculí del CF Martorell es va retrobar amb la victòria al Torrent de Llops després de superar per la mínima al, fins ara, sisè classificat: el FC Santfeliuenc (2-1). Aquest resultat permet als martorellencs encadenar dues victòries consecutives i arribar a l’aturada competitiva per Setmana Santa ocupant la quarta posició de la taula. En el duel corresponent a la 23a jornada de lliga, els blanc-i-vermells van ser capaços de neutralitzar els intents dels visitants d’igualar el marcador i reforçar així les bones sensacions.

Roger Gorrea va ser l’encarregat d’obrir la llauna al minut 8 de partit, però abans d’arribar al descans els visitants van fer l’empat aprofitant un refús de la defensa martorellenca. A la represa, Gorrea va tornar a avançar al CF Martorell gràcies a un gol de cap i els locals, amb més tranquil·litat, van saber mantenir l’avantatge al marcador per sumar tres punts molt importants.

El tècnic dels blanc-i-vermells, Jordi Muñoz, explica que va ser un partit molt igualat, però afegeix que “la nostra intensitat va sorprendre el rival. Gràcies a una jugada d’estratègia vam poder materialitzar el segon gol. Estem treballant molt bé, intentant ficar la nostra idea de joc i anem sumant. L’equip està creient en el que fem i s’ho mereixen”.

Jordi Muñoz, entrenador masculí CF Martorell

El sènior masculí del CH Martorell, que volia retrobar-se amb la victòria abans de les vacances, va empatar 27-27 contra el setè classificat: l’Handbol Banyoles. Després d’aquest resultat, els de Christian Stahringer es mantindran una jornada més a la cinquena posició de la taula i, a falta de cinc partits, tenen molt difícil lluitar per l’ascens.

El dissabte al matí el juvenil femení de la Unió Futbol Sala Martorell es va emportar una important victòria davant un rival directe en la lluita pel descens: L’Hospitalet Bellsport. Les martorellenques, que arribaven al duel ocupant la 12a posició de la taula, van guanyar 2-1 i van sumar tres punts vitals per assolir l’objectiu de la temporada: la permanència a la categoria de Divisió d’Honor. Les de Quim Peña van arribar al descans per sota al marcador (0-1), però a la segona part es van fer fortes al Pavelló Municipal de Can Cases i van capgirar el resultat per endur-se la victòria.

L’entrenador del juvenil femení de la UFSM, Quim Peña, assegura que “a la segona part vam intentar corregir i millorar la defensa, i així va ser. Vam sortir amb una intensitat totalment diferent i, fruit d’això, vam aconseguir remuntar el partit i sentenciar amb aquest 2-1 que ens dona ales. Ara mateix estem a dos punts de la salvació i podem lluitar pel nostre objectiu d’aconseguir la permanència”.

Quim Peña, entrenador juvenil femení UFSM

El Club Rugbi Martorell-Esparreguera va caure 43-24 al camp del CR Carboners de Terrassa en un partit clau del tram final de la temporada. Els martorellencs, que tenien l’objectiu de quedar entre els quatre primers i classificar-se per la Fase Final, van sumar la quarta derrota de la temporada i van perdre totes les opcions de disputar el play-off.

Nelson Martín, entrenador del conjunt martorellenc, afirma que el partit no va anar gaire bé i és un cop dur per tot l’equip: “no vam saber trobar els espais ni llegir bé el partit. No vam tenir cap opció. Pensava que tindríem opcions d’arribar al play-off, però no hem sabut donar les eines necessàries a l’equip per fer un joc més fluid i sentir-se més còmodes. Ens queda l’últim partit de la temporada, on intentarem endur-nos la victòria per acabar la temporada amb bones sensacions”.

Nelson Martín, entrenador Club Rugbi Martorell-Esparreguera

El dissabte el primer equip del Club de Bàsquet Martorell, que es va tornar a desplaçar fins a Saragossa, va perdre a la pròrroga contra un rival directe: el CB Octavus (98-93). Els blaus van dominar el marcador durant tot el duel, però un parcial de 25-16 a l’últim període va portar el partit a la pròrroga, on els locals es van acabar imposant.
Amb aquest resultat els martorellencs han sumat la derrota número 20 de la temporada i han caigut fins a l’última posició del grup C-A de Lliga EBA.