El CH Martorell aguanta el pols a la lliga abans d’enfrontar-se al líder

1276
CH Martorell

El primer equip del Club Handbol Martorell es manté impertorbable a la segona plaça i després de guanyar el RCD Espanyol (27-23), els de Christian Stahringer van superar un partit molt igualat, on els blanc-i-blaus van posar les coses molt difícils i van imprimir un ritme molt alt al seu joc.

A casa, els groc-i-negres van tornar a guanyar i van oferir una imatge molt sòlida, sobretot, en la segona meitat, mantenint la renda a favor. Gràcies a aquesta victòria, els de Christian Stahringer segueixen segons abans del gran partit del proper cap de setmana, davant l’Handbol Parets, el líder.

En clau femenina, les martorellenques van caure contra el líder, l’Handbol Sant Vicenç, per 22 a 35, en un partit on la manca d’efectivitat del primer temps les va penalitzar en excés.

Planten cara al líder

En waterpolo, un resultat de cada per a l’absolut masculí del CN Martorell, que ha viscut una doble jornada aquest cap de setmana. Contra el líder, el BIWPA Waerpolo Club, el partit va estar tan igualat que es va tancar amb el 8 a 9 en el marcador. La igualtat va ser la gran convidada durant tota la jornada, tant que cap dels dos conjunts va separar-se de l’altre en el marcador per més de dos gols. De fet, van ser els martorellencs qui van posar-se per davant abans.

En l’últim quart, el conjunt de Barcelona va capgirar el marcador en quatre minuts amb un Sebastian Sak molt contundent en els llançaments i decisiu. Per al tècnic martorellenc, David Torilo, la seva versió en defensa va ser el seu millor argument.

David Torilo, entrenador CN Martorell

Diumenge, en la jornada davant el CW Sant Adrià, els martorellencs van guanyar (7-11) i van recuperar-se en una jornada on, segons el mateix Torilo, van adonar-se de les seves possibilitats. Amb aquesta jornada, els martorellencs es queden a la tercera plaça, per darrere del BIWPA i del CN Olot, a qui persegueixen, aquest últim, a un punt de distància.

Cauen per primer cop a casa

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre per la mínima (65-66) contra el Mataró Boet Maresme, un rival directe. El partit no va decidir-se fins al darrer quart, en què tampoc van haver rendes grans per a cap dels dos conjunts. En el primer quart, el joc interior dels martorellencs i les segones opcions van marcar els primers compassos.

L’encert exterior dels mataronins va ser molt present en la primera meitat, que va acabar amb l’empat a 32. Els visitants van arribar al descans amb un nivell molt alt en defensa i van posar problemes als de Jordi Pi. En la represa, la defensa dels de Mataró seguia amb molta activitat i l’acompanyava de l’encert des de lluny. Davant d’això, els martorellencs van patir, veient-se per darrere en el marcador però arribant a temps de donar-hi al volta en l’inici del darrer període.

Dos parcials, un per a cada equip, obrien el foc i els blaus ho fiaven a un Jordi Catalán que estava molt encertat. A tres minuts per al final, els martorellencs estaven set punts per sobre però un parcial de 0-4 va retallar distàncies. Un seguit de decisions arbitrals, amb una tècnica per a Miquel Aliaga i una altra per al tècnic mataroní, van permetre estirar l’avantatge, però ni d’aquesta manera el marcador es va enlairar.

Amb tot, la derrota es va quedar a Martorell i els de Jordi Pi van certificar-ne la primera a casa. Per a l’entrenador blau, van patir les baixes i no van poder signar una bona imatge en atac: “la banqueta queda curta i hem estat molt desencertats en el tir exterior”.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Amb aquesta derrota, els martorellencs se situen setens, amb un balanç de quatre victòries i sis derrotes i la setmana vinent visitaran Alfindén.

Primer triomf del curs

El primer equip femení del CF Martorell va imposar-se al Centre d’Esports Anoia (3-2) i va certificar la primera victòria de la temporada. Mara Rodríguez va avançar les martorellenques però dos errors a la sortida de pilota van suposar l’1 a 2. Les blanc-i-vermelles van creure en capgirar el marcador i van transformar dues dianes amb què deixar el definitiu 3 a 2 a l’electrònic. Amb aquest resultat, les blanc-i-vermelles sumen cinc punts i comencen a apropar-se a la dotzena plaça, que és a quatre punts de distància.

En clau masculina, el primer equip del CF Martorell va perdre contra la UD Vista Alegre (2-0) i ha caigut per primer cop aquesta temporada com a visitant. A Castelldefels, els blanc-i-vermells van dominar en els primers minuts, assetjant l’àrea local i recuperant pilotes en defensa. Però la diana dels locals, en un rebot desafortunat, va ser un gerro d’aigua freda.

A vint minuts per al final, la UD Vista Alegre va culminar una acció al segon pal per transformar el segon. Per al tècnic Javi Cuesta, la derrota d’ahir va ser “injusta” i creu que tot i que no van tenir el seu millor dia, podrien haver puntuat.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Després d’aquest resultat, els blanc-i-vermells han caigut a la cinquena plaça però es mantenen com una de les defenses més fiables de la lliga.

En futbol sala, empat del primer equip del Sala5 contra el FS Picassent (3-3). Aquest punt deixa els vermells segons, però empatats amb el FS Barceloneta a 29 punts i a quatre de distància del líder, el Joventut Mataró.