El CH Martorell fa festa grossa a la Nau 2 i presenta més de 150 jugadors

1007
Presentació CH Martorell
Presentació CH Martorell

El Club Handbol Martorell ha presentat aquest vespre els 14 equips de la temporada 2021-2022 en un acte que ha tingut lloc a la Nau 2 de ca n’Oliveres, on s’ha recuperat una presentació que l’any passat la pandèmia va evitar que es dugués a terme. L’entitat, presidida per Jordi Florenza, ha reunit els 162 jugadors i jugadores groc-i-negres i els ha fet desfilar.

El CH Martorell ha perdut tres equips respecte la temporada passada, dos de masculins i un femení, però ha consolidat els conjunts de les categories sèniors, amb dos masculins i dos de femenins. El primer equip masculí, dirigit per Christian Stahringer en la seva sisena temporada, milita a Primera Catalana, mentre que el femení, equip de Lliga Catalana des de fa dos cursos, té a Jordi Florenza com a tècnic. El filial masculí milita a Quarta Catalana i el femení és tercer del grup C de Segona Catalana.

Una base consolidada

El CH Martorell concentra cinc equips en els equips d’iniciació (un prebenjamí, un benjamí i tres alevins) i aposta, d’aquesta manera, per formar jugadors joves i fer-los arribar fins els equips de categoria sènior. En aquesta fórmula, l’entitat hi ha sortit guanyant, i és que ha pujat jugadors de la base fins als primers equips.

Sobre el moviment de jugadors i l’inici del nou curs, el president Jordi Florenza ha expressat que per una banda és degut a la pendèmia, però celebra que “la gent que s’ha quedat està en una bona dinàmica” i després de deu anys com a president de l’entitat, creu que passen “per un molt bon moment com a club”.

Jordi Florenza, president CH Martorell

L’acte de presentació, en què els jugadors i jugadores han desfilat per l’escenari sota un joc de llums i música, ha valgut per reunir la família groc-i-negra, formada per unes 300 persones. El regidor d’Esports, Gerard Mimó, i el regidor d’Hisenda, Lluís Amat, han acompanyat els assistents a la posada en escena de les plantilles. Florenza ha reconegut que es tractava d’un “acte diferent per dotar-la d’un caire més festiu, fer més disbauxa i riure tots junts, dos anys després de no poder fer-ho”.

Jordi Florenza, president CH Martorell

A l’acte de presentació l’ha seguit un sopar a un preu popular de cinc euros i, fins ben entrada la nit, la vetllada acabarà amb ball i música per als qui vulguin seguir la festa.