El Club Escacs Martorell lliura els premis del 35è Open d’Escacs en una edició amb més de 160 participants

1659

La 35a edició del Torneig Open d’Escacs que promou el Club Escacs Martorell ha posat punt i final amb l’entrega de premis als guanyadors i el 32è Torneig de partides ràpides Josep Roviralta, amb una seixantena d’escaquistes. L’entitat martorellenca ha comptat amb 165 participants i representants de Martorell en les tres categories del torneig.

Una de les cites d’escacs més seguides a Martorell s’ha dividit en tres categories. En el nivell A, en què hi han pres part 35 jugadors i ha aplegat mestres internacionals, el campió ha estat Antoni Gual, del CE Cerdanyola, amb 8 punts. Jorge González, amb 7’5 i del CE Figueres, ha estat el segon millor escaquista, mentre que Luis Alberto ha sigut el tercer, integrant del CE Sant Josep de Badalona. El millor martorellenc ha estat Sharaibi Olufemi, que s’ha classificat en la dotzena posició, amb 4 punts.

En el grup B, que ha aplegat la millor participació martorellenca, el local Josep Clanchet s’ha quedat a només 0’5 punts d’aconseguir la primera plaça. El guanyador ha estat Ferran Cerdans, del CE Santpedor. El tercer ha estat Jordi Bise, amb la mateixa puntuació que Clanchet. Molt a prop, en setena plaça, Josep Lluís Garcia ha estat el segon millor classificat del CE Martorell. La tercera jugadora martorellenca, Yolanda Laso, ha sigut 43a a la classificació.

En el grup C, amb un total de 79 participants, Ignasi Doblado, del Peón Doblado, s’ha proclamat vencedor, amb 8 punts. Laura Martin, del CE Olesa, ha estat segona, i Nil Aullon, del CE Vilafranca ha tancat el podi. El millor martorellenc ha sigut el jove Víctor Ruiz, en quarta plaça.

La clau de l’èxit d’aquesta cita resideix, segons els seus organitzadors, en el tracte que reben els participants i la confiança que hi dipositen. Per al vocal de la junta directiva Andreu Tejedor, els participants tenen moltes comoditats que no troben en altres torneigs.

Andreu Tejedor, vocal de la junta directiva CE Martorell

Les properes cites per al CE Martorell arribaran a tocar de les festes de Nadal, amb el Torneig Joan Corcoy. A partir del mes de gener, la competició començarà per als conjunts martorellencs, en el Campionat de Catalunya per equips. Pel moment, la participació de l’equip Preferent i a Primera provincial està assegurada i l’entitat encara valora si podrà inscriure un conjunt més a la competició.

Torneig de kickboxing i K1

A Ca n’Oliveras, també es va celebrar-se la competició ‘Time to fight’, organitzada pel gimnàs martorellenc Octogon Sport Center. La jornada va començar amb 10 combats amateurs i van seguir-los combats professionals i semiprofessionals. Un dels combats més esperats va ser el de categoria K1 amateur en què Jordi Steven de l’Octogon Sport es va enfrontar a Leku del Black Bull, qui finalment es va alçar amb la victòria.