El Club Handbol Martorell suma la quarta victòria del curs davant el CE Molins de Rei B (34-30)

957

El primer equip del Club Handbol Martorell va sumar la quarta victòria de la temporada davant el CE Molins de Rei B (34-30) i segueix com a líder amb vuit punts del grup A de Tercera Catalana Preferent. Joanín Martínez, amb 9 gols, i Sergi Tur, amb 7, van ser determinant per derrotar a un combatiu Molins de Rei B a les IEM.

El primer temps va ser molt igualat i els martorellencs van assolir un màxim avantatge de dos gols. El CE Molins de Rei B va empatar (11-11) en el minut 24, però la diferència s’ha tornat a ampliar abans de marxar al descans (16-13). En la represa, els martorellencs van jugar més còmodes i obtenint un màxim avantatge de set gols, tot i que els visitants van retallar diferències.

El CB Martorell filtreja amb el líder

En bàsquet, a la Lliga EBA, el CB Martorell va tutejar al líder de la competició, el CB L’Hospitalet tot i acabar perdent (70-60). Un parcial d’11-0 dels riberencs feia presagiar el pitjor però l’aportació de Deng Mayot va permetre capgirar la situació a l’acabar el primer quart (19-16). En el segon, els martorellencs van ser millors i entre Boja i Sabata van marxar al descans amb avantatge (34-37). En la represa, un parcial de 10-0 va ser determinant per un CB Martorell que va resistir fins a tres minuts per acabar.

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell va perdre per la mínima a la pista del FS Pallejà (3-2). L’actuació dels dos porters va fer que l’empat inicial es mantingués fins al descans. Sobretot Acha, qui va aturar un doble penal a Ramon. En la represa, dues errades defensives del Sala5 les va aprofitar Guille per avançar el FS Pallejà. En un minut màgic, Fouad i Solana van igualar forces però un gol de doble penal de Guille va acabar amb les il·lusions de puntuar.

En waterpolo, a Primera Divisió Catalana, l’absolut masculí del CN Martorell va perdre a la piscina del CN L’Hospitalet (11-8) mentre que l’absolut femení va guanyar en el debut al CE La Vila davant el CN Minorisa (18-9).

Doble victòria del futbol

Al grup dotzè de Tercera Catalana, el primer equip del CF Martorell va guanyar en un final increïble al camp del Riudebitlles (2-3). L’equip d’Íñigo Irisarri es va sobreposar a un gol inicial de Luis Ruiz en la segona part amb gols de Pueyo i Garrido. En l’últim minut, el Riudebitlles va empatar de penal i Sergi Fernández marcava en el descompte després que Pueyo errés un penal.

També a Tercera Catalana, al grup vuitè, un gol d’Érik Segovia va donar la victòria al filial del CF Martorell davant el Viladecans B (1-0) al CE Torrent de Llops. L’equip d’Unai Martínez agafa aires després de tallar una ratxa negatives de tres jornades sense guanyar.