Fonollosa visita l’empresa Btech, especialitzada en el sector de l’automòbil

1678

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica Lluís Amat, ha visitat aquest migdia les instal·lacions de l’empresa Btech, Barcelona Technical Center, ubicada al polígon industrial La Torre. En la visita, Fonollosa i Amat han pogut comprovar les instal·lacions d’una empresa especialitzada en el sector de l’automòbil.

El director general de Btech, Rafael Ruiz, ha explicat a l’alcalde Fonollosa alguns dels principals projectes en els quals està treballant l’empresa des de la seva seu de Martorell i els plans de futur de la companyia.

240 treballadors

Btech és una empresa martorellenca dedicada a l’enginyeria industrial, especialitzada principalment en el sector de l’automòbil, tot i que en els últims anys ha ampliat la seva activitat cap als sectors aeronàutic, ferroviari i químic. Compta amb 240 treballadors altament qualificats i desenvolupen projectes per les principals companyies dels sectors esmentats.

Per la seva part, l’alcalde Fonollosa ha destacat la fortalesa del teixit empresarial de Martorell i la importància del sector industrial i tecnològic en la creació i el manteniment de l’ocupació.

Aquesta visita s’emmarca en una ronda de contactes amb empreses martorellenques per definir les necessitats i els reptes de futur del teixit empresarial de Martorell que periòdicament programa el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell