El Club Natació Martorell viu un estiu amb diversos campionats

1010
Arnau Sáenz, Alba Juy, Judit Espejo i Mario López

Els esportistes del Club Natació Martorell estan participant en diversos campionats durant aquestes setmanes d’estiu. L’entitat martorellenca ha tingut representació en el Campionat de Catalunya Aleví i infantil, i aquests dies també en tindrà al torneig català en categoria júnior i al d’Espanya aleví i infantil.

Durant el darrer cap de setmana de juny, les piscines Bernat Picornell (Barcelona) van acollir el Campionat de Catalunya aleví, amb la presència de quatre nedadors martorellencs (Arnau Sáenz de Pablo, Alba Juy, Judit Espejo i Mario López). Tots quatre van assolir les seves millors marques, i un d’ells, Mario López, va penjar-se la medalla de plata en la prova de 400 metres estils i la de bronze en els 100 metres papallona. Aquestes dues fites li han permès ser al Campionat d’Espanya aleví, en el qual prendrà part aquest dijous a Tarragona.

Segons la responsable de la secció de natació del club, Laia Tena, “va ser un campionat molt satisfactori després de tot el que havíem passat, amb les restriccions del COVID”. Mario López va obtenir un bitllet per a la competició estatal, on enguany hi ha hagut un canvi en els criteris de classificació. “No hi ha marques mínimes, sinó que funciona per rànquing”, explica Tena.

Laia Tena, responsable secció natació CN Martorell

A principis de juliol, Joan Reynes va nedar en cinc proves del Campionat de Catalunya infantil a la piscina Sylvia Fontana (Tarragona). L’integrant del CN Martorell va finalitzar en tercera posició en les proves de 100 metres braça i 200m braça. D’aquesta manera, Reynes serà a l’estatal, que es celebrarà del 20 al 23 de juliol a Sabadell, i participarà en les dues proves en què va aconseguir medalla fa dues setmanes.

Laia Tena fa un balanç positiu de l’actuació de Reynes i subratlla  que, a banda de fer-ho en la seva especialitat –la braça-, “ha nedat en proves que no són la seva prioritat, però també ha aconseguit abaixar el temps”.

D’altra banda, Martí Ezcurra disputarà, des d’aquest dijous i fins diumenge 18, el Campionat de Catalunya Júnior a Mataró. El martorellenc competirà en 100 metres braça, 200m braça, 400m lliures i 200m estils, i buscarà classificar-se pel campionat d’Espanya que tindrà lloc a inicis d’agost.