El Club Petanca Martorell acomiada la temporada amb un torneig de 12 hores

353
Torneig 12 hores petanca

El Club Petanca Martorell ha acomiadat aquest diumenge la temporada 2020-2021 amb la celebració de les 12 hores de petanca, una versió reduïda, a causa de la situació sanitària, del tradicional torneig de 24 hores que l’entitat acostuma a celebrar per aquestes dates. Al lliurament de premis hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Lluís Amat i Lluís Sagarra.

El torneig s’ha disputat de 19.00 a 21.30h d’ahir dissabte i de 00.00 a les 9.00h d’aquest diumenge, per tal de fugir de les hores de més calor. Hi han participat 35 jugadors en 14 partides, tots contra tots. Els germans Luís i Ricardo Pérez han estat els guanyadors, el segon premi ha estat per David Cerdà i Joan Cambra, i el tercer per Germán Mergades i Jesús Vadillo. No obstant això, tots els participants s’han endut un pernil com a obsequi.

“Per tal de donar als socis la satisfacció de fer el torneig, vam decidir adaptar-lo a 12 hores. Gràcies a les noves instal·lacions, s’ha pogut duu a terme tranquil·lament, amb distància, sense aglomeracions, amb la meitat de participants i seguint totes les mesures de prevenció”, ha destacat la presidenta del Club Petanca Martorell, Loli Carballido.

Loli Carballido, presidenta Club Petanca Martorell

Des de l’any 2020, el club gaudeix de la remodelació de les seves instal·lacions, ubicades al costat de l’estació Martorell Central de Ferrocarrils de la Generalitat. L’entitat disposa de dues pistes més, d’un nou local social, sala de reunions, oficines, lavabos i una zona de jocs infantils més espaiosa.

El club, que actualment compta amb 18 jugadors masculins i 15 jugadores femenines, espera poder inaugurar oficialment les seves instal·lacions al setembre.