Marc Flores es penja l’or al Campionat de Catalunya de Taekwondo júnior

810
Marc Flores

El martorellenc Marc Flores (Martorell, 2006) es va proclamar fa unes setmanes campió de Catalunya de Taekwondo júnior en categoria minimosca masculí. En el combat celebrat a El Morell (Tarragona), Flores va assolir per primer cop la medalla d’or després de superar el seu rival.

Sota les ordres del seu mestre Lee, el martorellenc va finalitzar el torneig per davant de Jan Adan, del Club Taekwondo Fitsport Vilassar, en aquesta categoria on hi competeixen participants d’entre 43 i 47 kg.

Marc Flores va oferir una de les actuacions més bones del curs en el combat a la localitat tarragonina: “Crec que va ser dels millors”. Malgrat el triomf, el martorellenc lamenta que li va faltar agilitat ja que “vaig estar molt tens” i afegeix que “el meu mestre em diu que em relaxi i ho faci més àgil, però no vaig fer això”.

Marc Flores, campió de Catalunya taekwondo

El martorellenc considera que un dels seus punts forts és la lectura sobre les accions del rival. Flores, que sovint també entrena al Centre d’Alt Rendiment (CAR), explica que té sessions diàries en les quals “primer fem l’escalfament i després comencem amb les puntades de peu o poomsaes, i divendres fem combat”.

Marc Flores, campió de Catalunya taekwondo

L’esportista es troba de vacances, tant d’entrenaments com de competicions. El martorellenc té previst ser al Campionat d’Espanya que es disputarà entre els mesos de setembre i octubre, després d’haver-ne aconseguit el bitllet amb la primera plaça a la competició catalana.

Flores estudia actualment al Col·legi La Mercè, on el setembre començarà 3r d’ESO. El martorellenc va iniciar-se en el món del taekwondo als 3 anys, i quan en tenia 8 va debutar en un Campionat de Catalunya. Set anys més tard ha pogut penjar-se l’or en aquesta competició.