El Club Volei Martorell presenta a les Instal·lacions Esportives els cinc equips de la temporada

910

El Club Volei Martorell va presentar, aquest diumenge, els cinc equips i l’escola de volei de la temporada 2016-2017 a les Instal·lacions Esportives Municipals. L’entitat, dirigida a partir d’aquest curs per Manolo Tena, després que Paco Pérez Peinado hagi deixat la presidència.

En l’acte de diumenge, van desfilar els cinc equips federats del club, així com les escoles de volei amb què l’entitat col·labora per introduir aquets esport en les edats prèvies a la categoria benjamí. Es tracta d’un equip benjamí, d’un aleví, d’un infantil, d’un cadet i d’un juvenil femení. Els conjunts benjamí i l’aleví competeixen al Consell Escolar Baix Llobregat.

Pel que fa al juvenil (entrenat per Olga Marín) i al cadet (dirigit per Jesús Pérez), són els dos equips que van segellar l’ascens respecte la temporada anterior. Les martorellenques van pujar des de Tercera i aquest curs militen a la Segona Catalana. De la seva banda, l’infantil va quedar-se a un pas de certificar el tercer ascens i tornarà a competir a la Segona Catalana. L’infantil del Club Volei Martorell està entrenat per Francisco Argüelles.

L’escola de volei compta amb la col·laboració de les escoles Lola Anglada, Juan Ramón Jiménez, Vicente Aleixandre i José Echegaray i comopta amb 22 jugadors i jugadores que s’inicien en el voleibol com a esport extraescolar. Amb tot, l’entitat, que l’any passat va decidir apostar, només, per la branca femenina en tots els seus equips, compta amb una vuitantena d’esportistes i nou entrenadors per als seus equips.