El CO Can Serra celebra la trobada anual amb les famílies, amb audiovisual i pica-pica

909

L’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural ha estat, aquest dimecres, un any més, l’espai escollit per la trobada anual amb les famílies del Centre Ocupacional Can Serra. Un acte organitzat per l’Ajuntament de Martorell, que serveix per reunir treballadors de Can Serra, usuaris i familiars, fer balanç de la feina feta al llarg de l’any i celebrar-ho, ara que s’acosten les Festes.

A la trobada hi han assistit també l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, la regidora de Benestar Social, Cristina Dalmau, la Coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Núria Canal, la responsable del CO Can Serra, Salomé Moliner, i representants de l’AMPA. Ells i la resta de persones que omplien l’auditori, han vist l’audiovisual A 4 temps, realitzat pels treballadors i usuaris de Can Serra, que resumeix l’any que s’acaba.

Salomé Moliner, amfitriona de la trobada en tant que responsable de Can Serra, ha donat la benvinguda a públic i autoritats i ha animat tothom a gaudir “del dia de la trobada amb les famílies; o dia del vídeo, com diuen alguns”, un apunt que ha provocat somriures d’aprovació i aplaudiments.

Tot seguit Mati Simó, representant de l’AMPA, ha afirmat que “Can Serra és un centre que pot arribar a convertir-se en un centre públic de referència a Catalunya” i que és “amb aquest objectiu que treballem tots junts”. Simó ha destacat també “l’activitat amb els cavalls” que “ha tornat a ser un èxit”, i la importància no només de “les flors amb ànima social, sinó també de l’horta de Can Serra”.

Finalment, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, s’ha dirigit als assistents assegurant que “per a mi és tan important el que feu com el com ho feu, perquè feu coses importantíssimes, com les flors amb ànima social, que és una feina impecable, i també feu l’horta; però insisteixo que és important també com ho feu: amb ganes, amb il·lusió, i això és el millor”.

Fonollosa ha aprofitat també per agrair a les famílies “la gran feina que fan”, perquè “entre tots (famílies, Patronat, Ajuntament, tècnics i col·laboradors) avancem, i avancem en positiu”.

La trobada ha culminat amb un pica-pica, dolç i salat, i un brindis de germanor, a la sala d’exposicions de la segona planta del Centre Cultural, on hi ha penjats treballs pictòrics realitzats pels propis usuaris.