El Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà la final de rugby a 7 femení

1564
Rugby Club Martorell
Rugby Club Martorell

La final de rugby a 7 femení tindrà lloc al Complex Esportiu Torrent de Llops aquest diumenge, a partir de les 10.00h. Fins a sis equips hi prendran part i lluitaran per fer-se amb el títol d’aquesta competició. Acabada la lliga regular, 12 equips van participar a la primera fase del rugby a 7, dels quals 6 en van guanyar els seus partits i van passar a la fase final, la que tindrà lloc aquest diumenge a Martorell. L’absolut femení del Rugby Club Martorell va enfrontar-se al Sant Boi i va guanyar-se una plaça a la fase final d’aquest torneig, que promou la Federació Catalana de Rugbi.

La resta d’equips classificats per a la fase final d’aquest torneig són l’INEF Barcelona, el GEIEG, el CR Sant Cugat, el Barcelona Enginyers i el Barcelona Universitari. Els sis equips que es donaran cita diumenge estan dividits en dos grups de 3: per una banda, l’INEF Barcelona, el RC Martorell i el GEIEG. De l’altra, el Barcelona Enginyers, el RC Sant Cugat i el Barcelona Universitari. Cada grup jugarà una lligueta prèvia i el primer de cada grup assolirà la final per aconseguir la primera plaça. Aquesta final es jugarà a les 13.00h.

Cada partit tindrà dues parts de set minuts i compta amb 7 jugadors per equip. Aquesta modalitat és molt popular a competicions com la Copa del Món de Rugbi 7 i la Sèrie Mundial de Seven de la IRB. L’organisme rector en l’àmbit mundial del Seven és l’International Rugby Board (IRB). Es juga gairebé sota les mateixes regles i en un camp amb les mateixes dimensions que el rugbi 15.