El Concurs de Cartells, una aposta per fomentar la creativitat i apropar els martorellencs al Nadal i al Carnestoltes

2043

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell manté obert el termini per participar en una nova edició del Concurs de Cartells per d’escollir la imatge que encapçali el proper Nadalem i el Carnaval 2018. Hi podrà participar tothom qui ho desitgi a partir dels 12 anys d’edat, que optarà a algun dels sis premis en metàl·lic que s’ofereixen. Hi ha temps fins el proper 17 d’octubre.

El Concurs de Cartells és una aposta de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell per “fomentar la creativitat de la gent i, alhora, apropar dues festes que tenen una implantació molt destacada com són el Nadal i totes les activitats culturals i lúdiques que s’hi organitzen durant més de 20 dies i el Carnaval, que belluga més de 2.000 martorellencs”. Així ho expressa el regidor de Cultura, Sergi Corral.

Sergi Corral, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

Bases del concurs

Els participants podran utilitzar qualsevol tècnica artística en la confecció dels cartells, però en aquests serà imprescindible fer constar les següents frases: Nadalem. Del 9 de desembre de 2017 al 6 de gener de 2018, o bé Carnaval 2018: Martorell Bestial. 10 de febrer de 2018.

Els cartells s’han de presentar amb un suport de cartolina de mida DIN A3 (de 420×297 mm) en sentit vertical. A la part del darrere no s’hi ha de fer constar el nom de l’autor, però sí la franja d’edat en la que es concursa -adult, o bé de 12 a 15 anys-. Caldrà portar les creacions al Centre Cultural (plaça de les Cultures s/n) els matins de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h, o bé les tardes de dilluns a dijous de 17.00 a 19.00h. L’autor o autora haurà d’adjuntar dues butlletes d’inscripció emplenades, que prèviament es poden descarregar aquí o bé sol·licitar a través del correu electrònic a cultura@martorell.cat.

Sis premis

Cada participant podrà presentar fins a un màxim de quatre cartells –dos per a cada cita- i lliurar-los fins el 17 d’octubre. El jurat decretarà fins a sis premis: un primer premi per a cadascuna de les dues categories, dotat amb 700 euros, un premi per al millor finalista de 300 euros i un premi per a l’artista local menor de 16 anys dotat amb 60 euros.

Sergi Corral, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

Els 2 guanyadors absoluts veuran lluir les seves creacions durant les esmentades festes nadalenques i/o del Carnaval als cartells que es penjaran als carrers, així com als butlletins informatius en format paper i a d’altres formats gràfics. A més, es farà una exposició amb tots els cartells que es presentin a concurs, que s’anunciarà convenientment a aquest canal de notícies i al web institucional www.martorell.cat. Els concursants no premiats disposaran dels dies 8 al 19 de gener de 2018 per recollir les seves creacions.

Bases del Concurs de Cartells

Butlleta d’inscripció