El Concurs de Fotografia de l’AEM recupera exposició i vot presencial pel Roser

1839
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) posa en marxa, des del dimecres 21 de setembre, el 31è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura. La gran novetat serà el retorn al format de votacions presencials, que es farà el dissabte 8 i el diumenge 9 d’octubre al vestíbul de Cal Nicolau, coincidint amb el Roser. En canvi, la presentació de fotografies es farà en línia, per ordre d’inscripció i fins que s’arribi a les 60 participants.

Tothom qui vulgui podrà presentar una o dues fotografies en format digital jpg o jpeg, d’una mida mínima de 2 MB i en blanc i negre o en color. Haurà d’entrar a aem.amartorell.com/participa i omplint les caselles del formulari del web. A més de les dades personals bàsiques, caldrà especificar a la casella de ‘categoria’ si la imatge opta al premi general o al de sortides AEM (on només s’admetran fotos de sortides oficials programades pel club). Ho explica el president de l’AEM, Xavi Tió.

Xavi Tió, president de l'AEM

“Participaran a concurs les primeres 60 fotografies rebudes des de les 00.00h de la nit de dimecres 21 a dijous 22 de setembre. Si no s’ha esgotat abans, el termini de presentació serà el 2 d’octubre a les 00.00h”. Ho explica Tió, qui recalca el canvi del sistema de votació popular, que tornarà a ser presencial”, com en èpoques prepandèmiques.

Xavi Tió, president de l'AEM
31è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’AEM

Exposició i votació presencials

Aquest any el club ha decidit tornar a l’exposició de les obres i la votació de caire presencial. Serà coincidint amb el segon cap de setmana del Roser al vestíbul de Cal Nicolau, el dissabte 8 d’octubre -de 10.00h a 21.00h- i el diumenge dia 9, entre les 10.00 i les 12.00h. Tothom podrà recollir una papereta de votació, observar les 60 fotografies exposades a la sala i votar les tres que més li agradin, atorgant 3,2 i 1 punt. A més, amb el vot es podrà omplir una butlleta i entrar al sorteig d’un lot excursionista.

Xavi Tió, president de l'AEM

Pel que fa als premis de la categoria general s’atorgarà un primer de 300 euros en material fotogràfic a Fotoprix; un segon consistent en un joc de motxilla, un aïllant i un val de 100 euros per gastar a Base Sayas, i un tercer que comportarà un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural.

A la categoria de sortides AEM es premiarà la imatge més puntuada amb dues ampliacions d’imatges en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.

L’organització sortejarà el mateix diumenge al migdia un kit excursionista -samarreta tècnica, pals i mitjons tècnics- entre tothom qui hagi participat en la votació.

Les fotografies acceptades a concurs restaran en possessió de l’AEM, que en podrà fer difusió a campanyes publicitàries, a les seves vies de comunicació i xarxes socials. Els resultats finals es publicaran al web del club i a les xarxes socials. L’entitat contactarà amb els guanyadors a l’hora de recollir els premis. Participar en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases, i qualsevol fet imprevist serà resolt per l’organització.

BASES DEL 31è CONCURS DE FOTOGRAFIA DE MUNTANYA I NATURA DE L’AEM

Bases 31è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’AEM