El Cruyff Court rep el Torneig ‘Sortiu i gaudiu’ amb el respecte per bandera

614
Final Torneig Cruyff Court 2023

En qüestió de dues hores i mitja, 16 partits. I tot això sense calcular la fase final. Les Carolines ha acollit aquest diumenge el Torneig ‘Sortiu i gaudiu’ al Cruyff Court, de 9.00 a 14.00h. Hi han vingut equips de Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Esplugues, Manresa, i Hospitalet de Llobregat. Una activitat dirigida a alumnes de 6é de Primària. Els campions, tant a la modalitat femenina com a la masculina, han estat els infants de Sant Vicenç dels Horts a la tanda de penals.

Pati Roura, directora de la Fundació Johan Cruyff, ha assegurat que és un torneig que “es basa en els valors. Tots els nens tenen competitivitat, però volem focalitzar en l’importància de competir i conèixer gent”. És per això, i gràcies a que Martorell es Ciutat Europea de l’Esport, que pròximament el campionat esdevindrà en un torneig europeu, el dia 4 de juny, que tornarà a la nostra població. Aterraran aquí nens de llocs tan diferents com Anglaterra, Dinamarca o Itàlia.

Pati Roura, Directora de la Fundació Johan Cruyff

El campionat ha tingut molta presència femenina: 10 dels 16 encontres de la fase prèvia que s’han disputat han estat femenins. A més, Roura ha indicat que” molts dels equips del torneig estatal són mixtes. No només juguen gran jugadors, també juguen escoles perquè volem donar suport als petits que vulguin jugar. Apart del trofeu de guanyador, també entreguem una altre copa: la del respecte perquè és com han de créixer el nens”.

Pati Roura, Directora de la Fundació Johan Cruyff

Aquest diumenge també s’han disputat diferents semifinals regionals a diferents comarques de Catalunya i el dia 21 es jugaran les fases nacionals a Igualada. L’entrega de premis ha estat encapçalada per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.