El CV Martorell fa desfilar els conjunts de la nova temporada

1756
Presentació CV Martorell

El Pavelló Esportiu de Can Cases ha acollit la presentació dels 16 equips que formen l’estructura 2021-2022 del Club Volei Martorell. Dins d’aquests, s’inclouen els de vòlei terra i cachibol. La presentació, a la qual hi han assistit el regidor d’Esports, Gerard Mimó, i la regidora de Joventut, Raquel Sans, ha estat marcada també per la presentació del nou president del club, Paco Esmatges.

L’actuació del grup juvenil de l’Espai Dansa de Martorell ha aixecat el teló de l’acte de presentació, en què tots els equips han desfilat per la pista central del pavelló. Els primers a passar han sigut els equips adaptats, dirigits per Anna Tena. El sènior masculí, format per jugadors de la comarca i comandats per Jordi Esteve, han estat els següents a fer-ho. A continuació ho han fet les jugadores del sènior femení, a càrrec de Jose Meoniz, i els del júnior masculí, amb les entrenadores Nerea Pilo i Laia Tena.

En la categoria juvenil, han aparegut tres equips: juvenil negre – amb Jordi Esteve i Ylenia Rodríguez -, juvenil blau – amb Alejandro Crisóstomo i Roger Lligoña – i juvenil masculí – amb Júlia García. En els cadets i infantils, la fórmula dels tres equips s’ha repetit i han passat per la pista tots els jugadors i jugadores i els seus respectius entrenadors – Ylenia Rodríguez (cadet negre), Alejandro Crisóstomo i Lluís Turró (cadet blau), Nerea Rodríguez i Laia Segura (cadet masculí), Clàudia Munné i Aleix Martínez (infantil negre), Alejandro Crisóstomo i Mireia Pagès (infantil blau) i Laia Tena i Òscar Padilla (infantil masculí) -.

Els últims equips a presentar-se davant el públic han estat els alevins blau i negre. Els primers ho han fet acompanyats de l’entrenadora Àgueda Núñez, mentre que els segons ho han fet amb el seu entrenador Carles Alemany.

El curs 2021 – 2022 ha començat amb reptes a assolir en tots els àmbits i d’altres que ja han assolit. Per una banda, el Club Volei Martorell ha aconseguit desplegar tota la categoria del femení sencera, un repte que tenia pendent des de feia temporades. També han vist com hi ha hagut un allau de jugadors masculins que no s’esperaven i tenir totes les categories completes. A més, això ha motivat la creació d’un equip júnior, una categoria nova creada per la Federació Catalana de Voleibol.

El president Paco Esmatges destaca també la presència dels dos equips inclusius adaptats, el vòlei terra i el cachibol, una de les novetats d’enguany.

Paco Esmatges, president CV Martorell

A més, l’equip de vòlei terra compta amb la singularitat de ser l’únic equip d’aquestes condicions en tot el país, sent pràcticament uns pioners. “Si surt tot bé, podríem fins i tot anar als Jocs Paralímpics com a part de la Selecció Espanyola”, comenta Paco Esmatges.

Després d’una temporada anterior on la marxa de jugadors i entrenadors va ser notòria, el CV Martorell enfronta aquest nou any amb una il·lusió diferent i amb un gran nombre de jugadors i jugadores entre les seves files: un total de 140. El club ha crescut amb molta força, un fet que ha notat especialment el president de l’entitat. Per a Paco Esmatges, aquesta és la primera temporada en què es posa al capdavant del CV Martorell, “ha sigut un bateig de foc en tota regla”, però espera sobretot seguir creixent com a club i acabar de consolidar tots els equips del club.

Paco Esmatges, president CV Martorell

La presentació de la nova temporada ha sigut també l’al·licient per dur a terme l’homenatge i l’acomiadament a l’Olga Marín, exjugadora i entrenadora del CV Martorell, posant punt i final a un acte on l’entitat martorellenca ha desitjat que sigui una temporada molt exitosa pel club i on es puguin assolir els objectius de cadascun dels equips que el formen.