El CV Martorell promou l’esport adaptat en una cita solidària aquest dissabte

800

El Club Volei Martorell celebrarà aquest dissabte la primera jornada d’esport adaptat, amb el vòlei terra com a protagonista, i altres disciplines inclusives on tothom podrà participar-hi. Tindrà lloc al Pavelló Esportiu de Can Cases i l’entitat martorellenca recaptarà fons per a l’Associació Catalana d’Espina Bífida i Hidrocefàlia, a més de donar a conèixer com es practiquen aquestes disciplines.

L’entitat que presideix Paco Esmatges ha convidat tothom, pateixi alguna discapacitat o no, a apropar-se al Pavelló Esportiu Can Cases per tal d’omplir-lo i ajudar, en la manera que es pugui, a l’associació amb què col·laboren. El club martorellenc, en paral·lel, està consolidant l’equip de vòlei terra, un dels pocs que existeixen arreu de l’estat, i està treballant per donar-lo a conèixer i intentar sumar-hi adeptes.

El conjunt martorellenc serà un dels protagonistes de dissabte, així com els espais reservats per a practicar la boccia, el ciclisme, el bàsquet, el catching ball i el judo. En aquest últim cas, el Club Judo Martorell hi col·laborarà i també mostrarà el seu esport però en format adaptat a les diferents capacitats.

El president del club, Paco Esmatges, explica que durant la jornada “tindrem volei terra, cachibol, bàsquet, boccia, judo i ciclisme adaptat” i ho acompanyaran diferents actuacions musicals.

Paco Esmatges, president CV Martorell

Esmatges exposa que el Club Vòlei Martorell està treballant per intentar fer arribar el vòlei adaptat a tot el públic més gran, fins i tot, sumar-hi persones sense discapacitats. “Animo a que vinguin i proven, un cop ho fas t’omple molt”. La previsió, ha dit, és celebrar jornades assíduament, per jugar també contra equips del club.

Paco Esmatges, president CV Martorell

La jornada començarà a les 11.00 i finalitzarà a les 17.00h i el que es recapti anirà destinat a l’Associació Catalana d’Espina Bífida i Hidrocefàlia.