FC Barcelona, BM Granollers i OAR Gràcia, a la final de la Supercopa d’Handbol

847
Foto: CH Martorell

Ja es coneixen els finalistes que jugaran la Supercopa de Catalunya d’Handbol aquest dilluns, 29 d’agost, al Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases de Martorell. En categoria masculina s’enfrontaran el FC Barcelona i el BM Granollers, i en femenina el BM Granollers i l’OAR Gràcia. Els partits es podran seguir en directe a Esport 3 de Televisió de Catalunya.

La final masculina de la Supercopa de Catalunya d’Handbol en categoria masculina es jugarà, a les 21.00h, entre el FC Barcelona i el BM Granollers. El FC Barcelona arriba de guanyar l’Handbol Esplugues per 22-41, i el BM Granollers de guanyar l’Handbol Banyoles per 25-45 a les semifinals, que es van disputar entre el 25 i 27 d’agost.

Dues hores abans, a les 19.00h, hi haurà la final femenina entre el BM Granollers i l’OAR Gràcia. A les semifinals, el BM Granollers va guanyar 16-31 l’Handbol Sant Vicenç i l’OAR Gràcia 36-30 a l’Handbol Sant Quirze.

Martorell és enguany la seu de la Supercopa de Catalunya d’Handbol i ho tornarà a ser l’any 2023, fruit del conveni signat entre l’Ajuntament de Martorell, la Federació Catalana d’Handbol i el Club Handbol Martorell. Aquest esdeveniment esportiu és el preludi dels que vindran, ja que Martorell ha estat designada Ciutat Europea de l’Esport 2023.

El paper del Club Handbol Martorell en la Supercopa passa per donar suport a l’organització de la cita, aportant voluntaris i ajudant en la logística que requereix la celebració d’aquesta primera competició oficial del curs. A més, els equips alevins del club han disputaran dos partits amistosos al descans de cadascuna de les finals. El club continua treballant per fomentar l’handbol a Martorell i estendre els seus colors arreu, amb l’handbol com a fil conductor.

Per tal d’accedir a les finals de la Supercopa de Catalunya, cal omplir un formulari per assegurar-se les entrades. El preu general és de 10 euros; 6 euros per als jugadors del CH Martorell i per als jugadors menors de 12 anys; i 8 euros per als integrants Comitè Català d’Àrbitres (CCA).