El FC Barcelona i Les Corts UBAE triomfen a Martorell en les finals de la Copa Catalunya de futbol sala

2451
8a Festa Futbol Català
8a Festa Futbol Català

La 8a Festa del futbol Català s’ha celebrat aquest cap de setmana a Martorell i el futbol sala també n’ha sigut protagonista, amb la disputa de les finals de la Copa Catalunya, amb fins a vuit partits jugats entre el dissabte i el diumenge. En les categories prebenjamí, benjamí, aleví, cadet, infantil i juvenil, el FC Barcelona i Les Corts UBAE han estat els dos millors clubs, amb quatre finals guanyades entre ambdós.

Dissabte va començar la clausura de la Copa Catalunya amb la final aleví, que va endur-se el conjunt blaugrana davant el Catgas Energia Santa Coloma (0-6). En edat cadet, el FC Barcelona Lassa va superar el CN Caldes per 0-5 i va aixecar la segona Copa de la 8a Festa del Futbol Català. En edat infantil, Les Corts UBAE van superar el Sant Joan Vilassar de Mar (2-8) per convertir-se en campions d’aquesta competició, i han fet el mateix aquest matí, en la categoria base femení, en què han guanyar 0-5 al Castelldefels.

En edat juvenil, el Catgas Energia Santa Coloma va endur-se un dels duels més esperats del cap de setmana. Amb un ajustat 2 a 1, els colomencs van batre el FC Barcelona Lassa i van evitar que els blaugrana reeditessin el títol del curs passat.

En la jornada de diumenge s’han disputat les finals dels equips més joves. El prebenjamí del Roger’s Atlètic Català ha vençut el Castelldefels (4-1), mentre que el benjamí del Sant Joan Vilassar de Mar s’ha imposat a Les Corts UBAE (5-2). En femení, el conjunt base femení de Les Corts UBAE ha superat clarament el Castelldefels (0-5) i el Rubí ha caigut davant el Castelldefels (1-5).

Dues primeres places

De nou, la presència martorellenca s’ha tenyit amb dues medalles d’or i un sotscampionat. Rubén Espinar i Víctor Palanca, jugadors de l’infantil de Les Corts UBAE, van aixecar el títol de campions a casa, mentre que el porter del juvenil del FC Barcelona Yeray Guardia no va poder ser campió a casa en la final juvenil.

A banda dels partits al Pavelló Esportiu Municipal, durant la 8a Festa del Futbol Català s’han celebrat clínics i activitats per a la ormació d’entrenadors, jugadors i àrbitres. El Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala, el Clínic d’Àrbitres de Futbol Sala i el Desafiament de Porters han completat la jornada de finals de Copa Catalunya.