El femení del CN Martorell es prepara per a la fase d’ascens a Primera Divisió estatal

2794

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell inicia demà la fase d’ascens a Primera Divisió estatal. Per segon any consecutiu, les martorellenques tornaran a provar sort en una fase d’ascens que les inclou en un grup amb equips andalusos, navarresos i gallecs, així com el campió català, el Club Natació Catalunya.

La fase d’ascens a Primera Divisió estatal tindrà lloc a dues seus: en la zona 1 hi prendran part el CN Ciudad Alcorcón, el CW Elx, el CW Levante, el CW Cartagho Miralmonte, el Mallorca CW, l’Urbat Ike i el CN Colmenar Viejo, l’organitzador d’aquesta fase. En la zona 2 hi serà el CN Martorell, acompanyat pel Waterpolo 9802, el CD Bidasoa XXI, el CN Coruña, el CW Dos Hermanas B, l’Albatros CWCH i el CN Catalunya, l’amfitrió. El guanyador de cada zona accedirà a Primera Divisió estatal.

L’estrena, divendres

Cada territorial ha estat dividida en dos sotsgrups, i les martorellenques han estat emparellades amb el Waterpolo 9802, el CW Dos Hermanas B i l’Albatros CWCH. El primer partit del CN Martorell serà divendres (19.15h) contra l’Albatros CWCH. Dissabte, les martorellenques jugaran contra el CW Dos Hermanas B (11.15h) i contra el Waterpolo 9802 (18.15h). En cas de guanyar tots els partits, jugarien la semifinal contra el segon de l’altre sotsgrup. De perdre, s’enfrontarien al guanyador del sotsgrup A2. La gran final serà diumenge (17.30h). Qui guanyi aquest darrer partit obtindrà el bitllet per a la Primera Divisió estatal.

El curs passat, l’equip de Rafa López va quedar-se a les portes de l’ascens en perdre a la final contra l’AE Santa Eulàlia, a la tanda de penals. Les martorellenques arriben com a segones del grup català, empaten a victòries i derrotes amb l’amfitrió, el CN Catalunya. Divendres podran seguir en directe el primer partit en una edició especial del programa Radioesport de Ràdio Martorell, a partir de les 19.15h. En cas que les martorellenques arribin a la final, aquest partit serà retransmès a l’emissora municipal, diumenge a les 17.30h.