L’absolut femení del Club Natació Martorell estrena l’any amb golejada

1348

Victòria de l’absolut femení  del Club Natació Martorell contra el Badia (4-11) en la primera jornada del 2022. L’equip de Rafa López ha encetat l’any amb un triomf que el deixa a la segona plaça i en què va haver de superar les baixes d’última hora.

A la piscina vallesana, el treball defensiu de les martorellenques va destacar per la seva solidesa, i és que només havien encaixat un gol en els dos primers quarts i van allargar la seva contundència fins al darrer quart, quan van rebre la primera diana.

Mentrestant, en atac, les martorellenques funcionaven amb molta eficàcia i van obrir un forat molt important. Per a l’entrenador Rafa López, les jugadores van comprometre’s amb el treball, “vam tenir molta cura que la defensa fos intensa” i van obtenir uns bons resultats.

Rafa López, entrenador CN Martorell

Després d’aquest triomf, les martorellenques són segones a la taula i se situen a tres punts del primer lloc. El proper dissabte rebran l’AE Santa Eulàlia.

Tornen amb molt gol

En futbol sala, triomf contundent del primer equip del Sala5 Martorell davant el Muro Futsal (11-1). El conjunt dirigit per Víctor González ha tornat de les vacances amb tres punts balsàmics que els ajuden a no perdre ritme al capdamunt de la taula.

El nou fitxatge, Ferran Ruiz, va debutar vestit de vermell i va col·laborar en l’última victòria de la primera volta.

Doble derrota per estrenar l’any

El primer equip del CF Martorell ha obert el 2022 amb una derrota per la mínima al Catllar (2-1) en un duel molt igualat que es va decidir en el tram final. Amb aquesta derrota, els de Javi Cuesta se situen en cinquena posició, a cinc punts del segon lloc. David Olid hauria pogut marcar el primer gol, però la seva oportunitat no va prosperar. A l’altra banda, el local Rafael Ribeiro va estrenar el marcador amb una acció de molta qualitat al límit del descans.

En la represa, Cuesta va moure la banqueta i l’equip blanc-i-vermell va generar més perill. Al minut 52, Jesús Peñarrubia ho va traduir en una xilena que va igualar posicions en el marcador. El blanc-i-vermells van seguir assetjant a l’àrea tarragonina amb perill i perseguien el segon gol per capgirar el marcador.

Però el premi se’l van endur els locals, que van transformar una pilota dividida en la segona i definitiva diana a menys de deu minuts per al final. L’equip, va reconèixer l’entrenador Javi Cuesta, va viure un primer temps un pèl incòmode. En la represa, Cuesta creu que “vam merèixer més premi, vam fer millor futbol” donada la imatge del segon temps.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

En clau femenina, derrota del primer equip blanc-i-vermell contra el Gimnàstic Manresa, (1-3) en el duel de la part baixa de la classificació. Les de Víctor marco es mantenen, d’aquesta manera, penúltimes a la taula.