El III Concurs Thao Foto tanca el termini triplicant el número de participants

588

El III Concurs Thao Foto, amb el lema Creixem a bon ritme, mentre descansem!, ha tancat el termini de presentació d’imatges registrant 27 participants, el triple que la passada edició. La regidora d’Ensenyament i Salut, Mercè Morera, exposa la voluntat de seguir promovent el programa perquè els infants adquireixin hàbits saludables. El lliurament dels premis es farà el proper dia 29 de desembre.

La regidora Mercè Morera ha destacat l’èxit de participants de la convocatòria i la qualitat de les imatges. “Demostra que, poc a poc, les famílies van coneixent el concurs i el programa. Hem tingut molta feina per escollir les imatges guanyadores, les que responien a l’eslògan Creix a bon ritme mentre descansem, una manera de fer palès que, a més de l’exercici físic, és molt important el temps de descans i de dormir dels nostres infants”.

Els guanyadors de cadascuna de les tres categories –nens i nenes de centres escolars martorellencs, distribuïts en franges de 0 a 3 anys, de 4 a 6 i de 7 a 12- rebran com a obsequi una càmera de fotografies, que se’ls lliurarà el proper dimarts 29 de desembre (17.30h) al Centre Cultural.

Compromís municipal amb la salut infantil

La regidora explica que “la Fundació Thao deixarà el programa, però des de l’Ajuntament l’assumirem plenament perquè es vehiculi al voltant de les caminades, el coneixement del nostre entorn i la intenció de treballar l’alimentació fora de l’aula”. Morera afegeix que “l’objectiu és fomentar entre les famílies de Martorell una alimentació saludable, que permeti als nostres infants reduir el risc d’adquirir malalties en el futur”.