El José Echegaray reedita la primera plaça del Campionat Escolar d’Atletisme per segon any consecutiu

1710
Campionat Escolar d'Atletisme
Campionat Escolar d'Atletisme

L’Escola José Echegaray s’ha proclamat campiona del XIè Campionat Escolar d’Atletisme que promou el Martorell Atlètic Club (MAC) i que s’ha celebrat aquest migdia al Complex Esportiu Torrent de Llops. La segona classificada ha sigut l’Escola Lola Anglada, amb 65 punts, i L’Escola La Mercè, amb 48, ha tancat el podi dels tres millors centres educatius en aquesta competició. El José Echegaray, que ha obtingut una puntuació final de 204 punts, ha rebut un xec per a material esportiu, igual que els dos centres que l’han acompanyat en la classificació final.

La d’avui era la tercera jornada d’una cita que ha clos amb la segona jornada de pista i que va començar amb el Xè Cros Escolar a principis del mes d’octubre. En la jornada de fa una setmana, l’Escola José Echegaray va ser la que va obtenir la puntuació més alta, per davant de l’Escola Lola Anglada i l’Escola Els Convents. L’Escola Els Convents i l’Escola Juan Ramón Jimenez van ser les millors d’aquella jornada.

Tret de sortida amb el Cros Escolar

El Cros Escolar va ser la jornada inaugural de la primera cita d’atletisme del curs. En aquest cas, l’Escola José Echegaray també va imposar-se a la taula general, amb 58 punts, per davant dels centres Juan Ramón Jiménez i Els Convents.

La competició s’ha dividit per tal que cada participant prengui part en tres proves. La setmana passada es van celebrar els 1000 metres lliures de cadet i infantil femení, els 600 metres lliures en benjamí masculí i aleví femení, els 60 metres lliures prebenjamí i benjamí femení i aleví masculí, els 60 metres tanques aleví femení, els 80 metres lliures infantil masculí, els 100 metres lliures cadet masculí, i els salts d’alçada i llargada des de prebenjamí fins a cadet i els llançament de pes i pilota.

Avui ha sigut el torn per a proves que no van poder disputar-se el passat diumenge en diferents categories i s’ha tancat amb la cursa Open de 1000 metres lliures en les categories masculina i femenina. En masculí, el guanyador ha sigut l’atleta del Martorell Atlètic Club Lluís Casanova, amb un temps de 2’53”, mentre que en clau femenina, la primera classificada ha estat Anna Orozco (3’35”), també atleta del MAC.