El Polígon P7 fixa els noms dels seus carrers per facilitar l’arribada de noves empreses

3112
Polígon P7
Polígon P7

El nou Polígon P7 de Martorell enfila la recta final de la seva urbanització i ja disposa de la denominació dels seus carrers. Aquest és un aspecte clau per a que les empreses registrin la seva seu social en aquest sector al costat de l’autovia A2 i del barri de Can Bros. Des del consistori s’espera que durant el 2018 el P7 registri plena ocupació d’indústries i d’empreses en un punt estratègic i situat enmig d’un nus de comunicacions.

Lleida, Tarragona, Via Augusta i Can Bros. Aquests són els noms dels quatre carrers que formen el Polígon P7. Té 255.000 metres quadrats i es reparteix en 6 parcel·les, que podran dividir-se segons les necessitats d’espai dels seus futurs inquilins. La seva superfície, rectangular, resta delimitada per l’autovia A2 i el barri de Can Bros al nord i a l’est; l’enllaç de l’A2 amb l’AP-7 a l’oest i el Polígon Solvay al sud.

“És un dels pocs polígons que es va començar a construir en temps de crisi, una aposta valenta per a la generació de llocs de treball, la reducció de l’atur i la reactivació de l’economia”, comenta l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa. La denominació és un pas necessari, ja que “actualment hi ha una empresa funcionant al P7 i necessitava poder registrar el seu domicili social”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Aquesta empresa és la basca Truck & Wheel, dedicada a la logística, i aviat tindrà nous veïns. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Lluís Amat, explica que “ja s’està construint una nau per a una nova empresa que s’hi vol instal·lar”, i és optimista: “segons hem parlat amb la promotora dels terrenys, durant l’any vinent podrien estar tots ocupats”.

Lluís Amat, regidor de Promoció Econòmica

A més, és previst que “a mitjans del mes de novembre, si tot va bé, inaugurem la nova nau de la Brigada Municipal, que permetrà concentrar tots els serveis en un únic espai, que farà possible una millor coordinació, estalvi de temps i de recursos humans i de diners”. Al costat s’hi ubicarà també la nova deixalleria.

El Polígon i Can Bros tindran millor connectivitat

El regidor d’urbanisme, Adolf Bargués, comenta que “el P7 està ubicat en un lloc estratègic, en un nus de comunicacions entre l’antic camí ral cap a Madrid, l’antiga Via Augusta i l’autopista AP-7”. Per això, “hem fet intervencions viàries per millorar la connectivitat, ja que abans aquest espai, que finalitzava a Can Bros, era un cul-de-sac. Hem obert una rotonda bessona i connectada amb la que porta cap a SEAT, l’enllaç amb l’AP-7 i Martorell”. Alhora, es genera també un nou accés des del P7 cap a Can Bros, que connectarà amb aquest barri rural a l’alçada de la capella de Sant Joan.

Adolf Bargués, regidor d'Urbanisme