El juvenil femení de la UFS Martorell puja a Divisió d’Honor

751

Gran alegria a la UFS Martorell. El seu juvenil femení ha pujat a Divisió d’Honor després de la reestructuració dels grups al futbol sala. El conjunt, la temporada passada, va finalitzar a la quarta posició i ara rep el premi amb la compensació de les competicions. El quadre ja ha estat treballant buscant noves jugadores.

Quim Peña -que també entrena al primer equip femení, ascendit recentment- agafarà les regnes de la plantilla després del bon curs de les futbolistes que entrenava Cristian Guzmán. “Gràcies a la gran actuació que van fer les jugadores hem tingut l’oportunitat d’agafar una plaça a la màxima categoria. És un repte per tot l’equip, pel club i per mi perquè estarem a la màxima divisió”, assegurava el tècnic.

Quim Peña, entrenador del juvenil femení de la UFS Martorell

Un equip jove

Un dels grans reptes serà optimitzar un grup de jugadores molt jove. Ho explicava Peña: “La majoria seran juvenils de primer any. Ja competien a juvenils el curs passat, però com a cadets. Hem fet algun reforç a porteria i també hem portat a Nerea Nuño: ella s’ha criat a la nostra localitat i jugava al Penya Esplugues, on va guanyar la Copa Catalunya. Estan molt contentes i amb ganes de veure què ens depara la temporada.

Ja tenen calendari

El primer rival de les martorellenques serà el C.E.T. 10, conjunt barceloní, l’1 d’octubre. Posteriorment, la Unió Futbol Sala Martorell rebrà a l’Almacelles el 7 d’octubre. Una setmana més tard hi haurà un gran duel: visitaran el pavelló del Penya Esplugues, l’antic club de Nuño i campiones de Catalunya.

L’equip acabarà la primera volta el 27 de gener a casa, contra el Vallirana. El darrer duel serà el 12 de maig contra aquest mateix conjunt.