El Mag Stigman mirarà cap al segle XX amb l’espectacle ‘El circ dels impossibles’

1006
Mag Stigman
Mag Stigman

El Mag Stigman aterra avui a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, a les 18.30h, amb l’espectacle El circ dels impossibles, que obre el cicle d’actuacions de màgia durant les vacances de Nadal. Ret homenatge a The Great Carmo, el mag que va dirigir un dels circs més espectaculars de la primera meitat del segle XX. Amb El circ dels impossibles, el Mag Stigman implicarà el públic i les famílies que hi assisteixin i ho farà a través de la màgia, els malabars i molta energia.

L’espectacle que es podrà veure avui a Martorell pren el relleu a Més que màgia, una actuació on s’unien l’il·lusionisme amb coreografies de dansa moderna. Aquest número feia dels efectes visuals, els malabars i l’escapisme una proposta sorprenent per al públic. Però El circ dels impossibles suposa un canvi i torna a mirar cap als orígens del circ.

El Mag Stigman pretén “que la gent s’ho passi bé i hi hagi molta participació del públic” en una actuació on vol deixar un record positiu i amb biones vibracions.

Mag Stigman

The Great Carmo va inaugurar l’any 1929 a Catford, a Londres (Gran Bretanya) el seu espectacle més ambiciós. En col·laboració amb Bernard i Cyril Mills, incloïa els números i integrants més particulars d’arreu del món i va ser molt ben rebut per part de la crítica. Però els deutes de Harry Carmo van perseguir aquest espectacle i van sumar-se a un incendi el 20 de març de 1930. El foc va estar provocat per uns assajos previs i va desencadenar el seu desenllaç molt aviat.

El Mag Stigman va quedar encisat pel final de l’espectacle de Harry Carmo i ha volgut fixar-s’hi per crear El circ dels impossibles, homenatjant-ne el seu autor com a mag, malabarista i showman.  El Mag stigman explica que l’actuació convencerà tota la família i els demana “que vinguin amb ganes de gaudir i passar-s’ho bé”.

Mag Stigman

L’actuació està dirigida a infants a partir dels quatre anys i encara poden adquirir-se les entrades al web entrades.martorell.cat.