El Martorell Gimnàstic Club estarà representat a la Fase Final de Catalunya amb 11 esportistes

2338
Martorell Gimnàstic Club
Martorell Gimnàstic Club

Salt acollirà la Fase Final de Catalunya en edat escolar de gimnàstica artística, i Martorell hi serà amb 11 ambaixadores. Més d’una desena de gimnastes del Martorell Gimnàstic Club, en sis categories diferents, prendran part en la competició més important de la temporada. Amb la participació de les 11 martorellenques, el Martorell Gimnàstic Club millora l’actuació del curs passat, en què cap gimnasta va ser present en la Fase Final.

Les edats de les 11 esportistes martorellenques comprenen fins a sis categories, amb més representació en les categories de més edat. Gemma Ruiz, de base 2 petites, serà la martorellenca més jove a Salt. Ruiz debuta en un campionat català i ho farà als aparells de salt i barra. Abril López, en base 2 grans, ha aconseguit fer-se un lloc en aparell de salt en una de les categories on més gimnastes hi participen.

Pel que fa a base 3 mitjanes, Ana Martín va fer el canvi a PromoGym la temporada passada i enguany ha aconseguit un lloc a la Fase Final i per al Campionat de Catalunya. En base 3 grans, Noa Santos (a tots els aparells), Sara Bejarano (en aparell de terra) i Helena Martín (aparell de barra) també seran a Salt. Martín, a més, no ha pogut participar a la tercera fase, arran d’una lesió, però podrà competir a Salt.

El grup de base 4 grans serà el que més gimnastes tingui, amb Nora Novansky (aparells de barra i terra), Sofia Fernández (tots els aparells), Carla Ortiz (paral·leles) i Marta Subirats (tots els aparells). De fet, el Martorell Gimnàstic Club ha aconseguit classificar quatre de les cinc gimnastes de l’equip que han competit durant la temporada.

Sara Ortiz, en base 5 grans, serà la gimnasta que tanca el grup de martorellenques, i a Salt prendrà part en tots els aparells. Ortiz ha passat a la Fase Final com una de les cinc millor gimnastes de Catalunya en la seva edat.

La directora tècnica del Martorell Gimnàstic Club, Mélodie Pulgarín, admet que aportar 11 gimnastes és una notícia que, tot i que sorprenent, respon a la feina que les gimnastes estan fent des de l’inici del curs.

Mélodie Pulgarín, directora tècnica Martorell Gimnàstic Club

Malgrat ser a Salt, Pulgarín explica que aquest no era un objectiu marcat en la previsió de la temporada. La millora en les gimnastes ha determinat que el club hi prengui part.

Mélodie Pulgarín, directora tècnica Martorell Gimnàstic Club

Les martorellenques competiran aquest diumenge a la tarda a la Fase Final de Catalunya, però durant el matí oferiran una exhibició a la inauguració de la remodelació de la plaça del Blat (11.00h).