La plaça del Blat s’inaugurarà diumenge amb una festa per a tota la família

4581
Plaça del Blat
Plaça del Blat

La nova plaça del Blat s’inaugurarà el proper diumenge, 13 de maig, amb una festa per a tota família. La remodelació de la plaça té com a objectiu obrir aquest espai, convertint-lo en un punt de referència integrat a la rambla de Les Bòbiles, que també estrenarà els nous tendals per garantir l’ombrejat de la part central.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha dit que “és una plaça important perquè és la prolongació de l’espai públic més utilitzat socialment a Martorell, la rambla de Les Bòbiles. Hi hem fet una reforma integral per incorporar noves zones de jocs infantils, ja que és un dels barris on hi ha més canalla. Aquesta és una obra que tots els martorellencs, crec, rebrem amb molta il·lusió”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’espai inclou tres noves zones de jocs infantils distribuïdes per edats. La zona de 0 a 3 anys inclourà un sorral, gronxadors, molles i un tobogan. La zona de 3 a 6 anys tindrà un gronxador i un espai multijoc. La zona de 6 a 12 anys incorporarà un multijoc gran. A més, la plaça del Blat comptarà amb una pèrgola, noves zones enjardinades i espais per seure.

A les 11.00h, el Martorell Gimnàstic Club farà una exhibició de ball a la Rambla de Les Bòbiles. Poc després, s’oferirà un esmorzar de coca i xocolata per a tots els assistents. A les 12.00h, s’iniciaran els parlaments i es procedirà a la descoberta de la placa inaugural, en la qual participaran dos veïnes de la plaça. La fi de festa serà a càrrec de Pep López, que oferirà un espectacle de música i animació infantil.